» » » » Tema dosyasında sorun

Tema dosyasında sorun

majidoff
majidoff 12-01-2016, 23:08
Merhaba DLE.Net.Tr ekibi.
Ben bir kaç gün önce siteme TopSkript temasını kurdum.
ilk başta güzel çalışıyordu sonraysa ana sayfada haberlerin başlıkları falan hepsi bir-birine girdi.
Anlamadım gitti.

Tema dosyasında sorun

Arkadaşlar ben bu temanı dle.net.tr sitesinden indirmedim.
Başka bir rus sitesinden indirdim. Burdaki tema hatası çokdu.
İndirdiğim temadadysa hata hiç yoktu.

Sitemin adresi budur
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
majidoff 13 Ocak 2016 22:33
@MaRZoCHi, teşekkürler
0
3 745
MaRZoCHi 13 Ocak 2016 19:05
Admin panelde ayarı var.

--------------------
0
0
majidoff 13 Ocak 2016 19:03
@MaRZoCHi, hocam oldu amma bbcodes bolumunden resim ekledigimiz zaman resimler yerinde duruyor. senin soyledigin gibi yapdigimizda. ama [thumb=left][/thumb] teginin icinde yine hata veriyordu. senin dediginle @Hagen kardesin dedigini ayni zamanda yapdim guzel istedigim sonuca ulastim.
cok tesekkurler hepinize.

@Hagen, kardes onerdigin cozum ise yaradi simdi taglar icinde de olsa resimler yerinde cok tesekkur ederim.
0
3 745
MaRZoCHi 13 Ocak 2016 12:43
İlk olarak eklediğin resimleri [img=left] olarak değil direkt [img] olarak ekle.
Sonra fullstory.tpl de
{full-story}
tagının altına
<div style="clear:both"></div>

ekle.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER