» » » » Tema Satın Alma İçin Yardım

Tema Satın Alma İçin Yardım

uykusuzz35
uykusuzz35 16-12-2015, 12:32
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linkteki temayı satın almak istiyorum. Daha önceden buradan tema alan oldu mu? Türkçe karakter sorunu olur mu? İngilizce bilgim de pek yok. Satın almak konusunda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. İlk defa tema satın alacağım için bir hata olsun istemiyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

http://dle-templates.com/responsive/243-goodcompany-adaptivnyy-biznes-shablon-dlya-dle.html
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
kralceco 3 Şubat 2018 19:57
Gecen bende almistim odemeyi yaptiktan sonra indirme sayfasina yonlendiriyor indiremediysen ozelden mesaj atabilirsin
0
RufiqCavadov 3 Mayıs 2016 17:24
O kadar kodlarla uğraşıyorum ki, kusura bakmayın yanlış da yazabiliyorum bazen.
0
RufiqCavadov 3 Mayıs 2016 01:31
@Sembolbu, Ben zaten çalışmak için kullanıyorum kardeşim.

Buyrun

Facebook Sayfam

Abi nasıl satın aldınız ben ne yaptım sms kodu ver yok falan filan paypal ile ödeme yap yok ne biliyim ben de artık uğraşmadım. Ama tema satın almakta yardımcı olursanız sevinirim ödemeyi nasıl yaptın kardeşim ?

@Sembolbu, 15 dollar da versem zaten yalancının teki mi orasını bilemem orasını artık.
0
Sembolbu 2 Mayıs 2016 16:23
@RufiqCavadov, 2 gün önce satın aldım o temayı bana ulaş vereyim 2 dolar için koşma peşlerinde :D
0
RufiqCavadov 2 Mayıs 2016 12:12
@MaRZoCHi, Mehmet abi peki nereden satın alıcam ?

Bu temayı almak istiyordum fakat onu da alamadım.

http://dle-templates.com/responsive/285-varez-book-adaptivnyy-shablon-dlya-dle.h
tml
3 779
MaRZoCHi 2 Mayıs 2016 10:45

--------------------
0
RufiqCavadov 1 Mayıs 2016 22:13
@uykusuzz35, Dostum rica edicem Team şifresi veriyim bakın rica ediyorum Sizden ne olur ?
0
uykusuzz35 1 Mayıs 2016 21:58
@RufiqCavadov, dostum ödemeyi yaptıysan ödemeyi yaptığına dair mail at. Ondan sonra gönderiyorlar temanı.
0
RufiqCavadov 1 Mayıs 2016 21:08
Merhabalar. Gelen bilgiler şu şekilde;

Bilgilerde temanın indirme linki yok. Sadece Dle templatesde doldurduğum alanlar hakkında bilgiler geldi mail adresime

0
RufiqCavadov 1 Mayıs 2016 16:04
@MaRZoCHi, Mehmet abi ben de bir tema satın aldım. Mail adresime bilgiler geldi ama temanın indirme linki falan yok. Yanı belki gönderirler bir kaç saat için offline oldukları için olabilir mi ?
0
uykusuzz35 17 Aralık 2015 17:15
@MaRZoCHi, dediğin şekilde yaptım ve temayı satın aldım. Teşekkür ederim. Temanın çevirisini kendim yapabilirim sanırım. Daha önceden de çeviri yapmıştım. Sadece kurulum için rusça bir açıklama yapmışlar ama translate ile çevirdiğimde biraz karışık geldi. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de temanın çalınmasını engellemek için nasıl bir yöntem kullanmalıyım?

Kurulum dökümanı bu linkten indirebilirsiniz.
http://s3.dosya.tc/server6/2opcw4/readme.txt.html
0
uykusuzz35 17 Aralık 2015 11:53
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün deneyeceğim.
0
cramify 16 Aralık 2015 22:10
Yada iletişim formu ile paypal isteyin. Ben aldım daha önce.
3 779
MaRZoCHi 16 Aralık 2015 15:51
Sorun olmaz.
Купить шаблон butonuna tıklayın.
Form'a sırayla email adresinizi, skype veya icq numaranızı/nickinizi, dle sürümünüzü, ödeme yöntemini seçin.
Alt kısıma da mesaj olarak "temayı satın almak istiyorum" yazabilirsiniz.. İngilizce veya Rusça olarak.
Sonra yazdığını mail adresine satın alma linki gönderilecektir.
Sonraki aşamada ya mail ile gönderirler ya da site üzerinden temayı indirebilirsiniz.
Çeviri ve kodlama işleminde yardımcı olabilirim..

--------------------