» » » » Makaleleri anasayfa ve kategoride farklı tasarımla göstermek

Makaleleri anasayfa ve kategoride farklı tasarımla göstermek

tibet45
tibet45 29-11-2015, 02:32
merhaba ben wordpress te anasayfaya özgü bazı değişiklikler yapar ve yaptığım değişiklikler diğer yerleri etkilemezdi yani sadece ana sayfa değişir kategoriye tıkladığında kategori temaya özgü olurdu makale paylaşımları falan aynı kalırdı.
şimdi de dle de aynısını yapmak istiyorum fakat anaysayfada yaptığım değişiklikler kategori kısmına tıkladığında da görünüyor ben ana sayfayı bu

halde iken makale kısmını değiştirip bu

hale getirmek istiyorum fakat sadece anasayfa bu hale gelsin istiyorum. Fakat kodu (bu arada anasayfa kodu tamamen elle yerleştirilecek olup değişiklikler yine elle yapılıcaktır.) bu değişikliği yaptığım main kısmında yerleştirdiğim zaman oluyor ama her yerde aynı oluyor kategoriye tıkladığımda da torrent.sitem.com/filmler kategorsi de böyle

oluyor ana sayfada da. Ben nasıl sadece anasayfayı bu
hale getirebilirim. Kategorilere girildiğinde normal hali yani
bu şekilde gösterilsin istiyorum. Nasıl yapabilirim Bilgisi uzman abilerden lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim...
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 29 Kasım 2015 23:17
ikinci resimdeki sayfanın çalışır halini atarsanız size o işi yapabilmeniz için gereken kodları buraya ekler sitenize nasıl ekleyeceğinizi söyleriz. Ama o sayfanın çalışan halini inceleyip html kodlarını almam gerekiyor.