Rating sistemi

Mtemizce
Mtemizce 9-10-2015, 23:07
Merhabalar, Rating sisteminde oylama sayısını 1 ile 10 arasında yapmak istiyorum. yada istediğim kadar sayı farketmez. Bunu nasıl yapabilirim?

Çoklu oylama (Multi Rating) modülünü anasayfada toplam oylanmış oranı nasıl görüntüleyebilirim?
Teşekkürler
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
uykusuzz35 19 Aralık 2016 15:53
Yeni konu açmak istemedim. O yüzden burdan soruyorum. İhtiyacım olan, film sitesinde 10 puan üzerinden değerlendirme yapmak. Multi Rating modülü görselliğinde olsun ama farklı başlıklar altında puanlamak istemiyorum. Tek puanlama yeterli. Bu mümkünse yardımlarınızı bekliyorum.
0
Mtemizce 16 Ekim 2015 22:06
Peki Çoklu oylama modülünde daha önce bahsettiğim gibi oy seçeneklerine tıkladıkça artan oy sayısını sınırlamak lazım. Seçenek adeti kadar değilde oy kullanan kullanıcı sayısını görntüleyebilsek güzel olur mu acaba? Oy oranını görüntüleme işlemi zaten güzel sadece seçeneklere oy verdikçe "Kullanılan Oy" sayısıda artıyor. Kullanıcı bazlı artması daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum bunu yapabilir miyiz?
0
Mtemizce 16 Ekim 2015 20:32
Teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Konu altına da yorum yaptım. Tekrar teşekkürler.
3 779
MaRZoCHi 11 Ekim 2015 15:52
1) Yazdığınız düzenleme piyasada mevcut olabilir. Tam emin değilim.. Fakat önermiyorum bu yöntemi. Birkaç farklı rating sistemi ve temasal birçok düzenleme gerektirecektir.

2) Multi rating eklentisini bu şekilde ayarlamak daha mantıklı olacaktır.

Yarın eklentiyi kurduğum bir sitede deneme yaparak yapılışını yazacağım.

Düzenlemeyi Multi Rating - Çoklu Oylama konusunun sonuna ekleme yaptım yaptım.

--------------------