» » » » Movie Goovie - 10.5 Teması Mobil Sorunu

Movie Goovie - 10.5 Teması Mobil Sorunu

uykusuzz35
uykusuzz35 1-09-2015, 10:08
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi Movie Goovie temasını kullanıyorum. Her şey tam istediğim gibi fakat mobilde sıkıntı yaşıyorum. Eklediğim videolar genelde Youtube'dan. Siteyi mobilde açtığımda player ın tamamını göstermiyor. Yarısı sayfa dışına sarkıyor.

Site adresim www.videpon.com

Bakıp bu konuda yol gösterebilirseniz çok memnun olurum.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Yebats 30 Eylül 2015 13:14
<iframe class="embed-responsive-item" src="VideoAdresi"></iframe>

Boostrap ile sorunsuz bir şekilde video kaymalarını engellersin.
0
uykusuzz35 19 Eylül 2015 11:14
@marika, peki mobil temayı komple iptal etmek istersem nereden yapacağım bunu? Yani mobilde de masaüstü görünümde olsun istiyorum. Sanırım tek çözüm bu görünüyor şimdilik.
0
marika 17 Eylül 2015 01:04
Arkadaş html5 dle playerı kullandığı için kayma düzeltilememiştir.

Ancak youtube playerını kullananlar buradan video kayma sorununu düzaeltebilirler.
0
uykusuzz35 15 Eylül 2015 14:12
@marika, hocam bu şekilde de olmadı maalesef. Youtube player da değil de dle player da oynatılması daha iyi oluyor benim için. Sizin için de uygun olursa admin bilgilerini versem bir baksanız olur mu? Ben mi bir yerde hata yapıyorum anlamadım.
0
marika 15 Eylül 2015 00:16
verdiğim kod içinde and den sonra bir virgül gelmiş. Yorum ekleme bölümü kendi eklemiş koda virgülü.

Ayrıca cssinizde bir de parantez eksik bu yüzden önceki kodu tamam silip alttaki kodu ekleyiniz.

http://pastebin.com/hcRKGE4u (aynı kodda iki tane var sayfada. birisini alınız)

Youtube playerında sorunsuz düzeltiyorum ekrana sığma problemini.Kendi sitemde denedim.

Eğer youtube playerına dönerseniz ona görede çalışan kod verebilirim.
0
uykusuzz35 14 Eylül 2015 17:52
@marika, ilgin için teşekkürler. Verdiğin kodu girdim ama görüntülerdeki gibi sadece player kısmında sorun devam ediyor. Onun dışında bir problem yok. Farklı bir yolu var mıdır acaba?

0
marika 14 Eylül 2015 12:13
@otomasyoncu7, onun mobil teması farklı. sizinkinde çalışmaz. sizin temaya ayrı kod vereyim arkadaş denesin bi.
0
otomasyoncu7 14 Eylül 2015 03:16
@marika, teşekkür ederim ama ben denedim olmadı birde arkadaş denesin 10.3 smartphone temada olmuyor. Aşağıdaki kod çalışıyor ama videoplayer css leri arkadaşınki ile benimki farklı olabilir sürüm farkı var neticede.
470 px in altına indiğinde arkaplan rengi değişiyor ama yorumdaki css i eklediğimde videoplayer da herhangi bir değişiklik olmuyor.

@media screen and (max-width: 470px) {
  body {
        background-color: lightblue;
    }
}
0
marika 14 Eylül 2015 02:05
Alttaki kodu style.css dosyanın en altına ekleyip, eski video ekli sayfalarına ve yeni ekleyeceğin bir video sayfasına hem desktop hemde mobilden girip bakarmısın.

@media screen and (max-width: 470px)
{ 
.full-text {position: relative !important;min-height: 180px !important;}
#mep_0 {position: absolute;top: 0;left: 0;width: 100% !important;height: 100% !important;}
}
0
otomasyoncu7 13 Eylül 2015 23:13
@uykusuzz35, Bu dle nin genel bir sorunu aynı sorun dle nin orjinal mobil temasında da mevcut. bilen birisi bu soruna vakit ayırıp yardımcı olacak olursa çok iyi olacak. yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
0
uykusuzz35 13 Eylül 2015 22:01
Arkadaşlar konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.