» » » » Android tema Attachment ile ilgili sorun

Android tema Attachment ile ilgili sorun

bayram61
bayram61 9-08-2015, 00:47
Android tema Attachment ile ilgili sorun
bu Attachment de değiklik yapa bilirmiyim yardımcı olurmusun
sayfamda bu KATILIMSIZ FULL PROGRAMLAR İNDİR SAYFAM'DIR
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
bayram61 16 Ağustos 2015 02:14
@B.heyula,kardeş yardımcı olursan sevinirim sayfam bu sayfam bu buna tıklaya bilirsin yardımcı olursan sevinirim
0
B.heyula 13 Ağustos 2015 08:15
@bayram61,
Dosya bilgileri bölümü eklentidir.Oraya bilgiler otomatik gelir,sen eklentiyi iptal edip bilgileri manuel girerim dersen istediğin kadar indirme linki koyabilirsin zaten iskelet css yazılı durumda.
0
bayram61 13 Ağustos 2015 01:00
yardımcı olacak varmıdır acaba
0
mehmet 13 Ağustos 2015 00:29
bahsettiğiniz yere ait tpl'yi bulup içine girdikten sonra yükleyen kısmın karşısındakini silin attachment olarak kullanabilirsiniz yani o kısma ekleme yapacaksınız.
0
bayram61 12 Ağustos 2015 23:22
BEN ORDAKİ BİLGİLERİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ONLARI NASIL YAPA BİLİRİM ÖRNEĞİN YÜKLEYENİN YERİNE DEOSYA TİPİNİ YAZMAK İSTİYORUM ONLARI NASIL YAPARIM attachment tin içine ekleye bilirmiyim
0
mehmet 9 Ağustos 2015 20:13
Kardeşim hemen indir yazan yeri çoğaltarak yapabilirsin ilave alan ile. Yada baştan ilave alan kısmından turbobit veya uploaded adında ilave alan açacaksın ve bu ilave alanları css ile yapabileceğin bir butına entegre edeceksin. Altta önceden kardeşimin açmış olduğu makale var ordan öğrenebilirsin. css ile buton yapımını ve butonların ilave alana eklenmesini.