» » » » Slider Ortaya Gelmiyor

Slider Ortaya Gelmiyor

Eftimis
Eftimis Üye 13-05-2015, 19:36
Merhabalar Kullandıgım dle temasına bu adreste yer alan otomatik film afiş eklentisini ekledim.

<div id="slider-code"> <div class="viewport"> <ul class="overview">{custom category="1,2,3,4,5" template="manset" aviable="global" from="0" limit="20" cache="no"} </ul> </div></div>


ilgili kodu manşetin gözükmesini istediğiniz yere ekleyin diyor. ben bu kodun başına
eklediğimde manşet sol köşede kalıyor. farklı bir yerden mi ayarlamam gerekiyor.

Manset.tpl dosyası
<li> <a href="{full-link}" title="{title}"> <div class="guncover"><a href="{full-link}" title="{title}"><img src="[xfvalue_resim]" alt="" width="147" height="205"/></a>    </div> </a></li>


style.css eklediğim kod

#slider-code{height:218px;background:#ededed;-moz-border-radius:4px;-webkit-border-radius:4px;border-radius:4px;border:1px solid #4d4d4d;float:left;owerflow:hidden;margin:0 0 5px;padding:5px; margin-top:10px;}#slider-code .viewport{float:left;width:970px;height:218px;overflow:hidden;position:relative;}#slider-code .buttons{display:block;float:left;margin:0px 6px 0 0;}#slider-code .next{margin:0px 0 0 6px;}#slider-code .disable{visibility:hidden;}#slider-code .overview{list-style:none;position:absolute;left:0;top:0;margin:0;padding:0;}#slider-code .overview li{float:left;height:205px;width:147px;background:#696969;-moz-border-radius:4px;-webkit-border-radius:4px;border-radius:4px;border:1px solid #fff;margin:0 3px 0 0;padding:5px;}#slider-code .overview li:hover{background:#8f8f8f;}#slider-code .buttons img,#slider-code .next img,#slider-code .overview li img{border:0;}


Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 746
MaRZoCHi 18 Mayıs 2015 18:18
@Eftimis, bu tarz sorularda neden site adresinizi belirtmiyor sunuz? Neden gelmediğini nasıl analayabiliriz veya deneyebiliriz?

--------------------
0
410
KAYA 14 Mayıs 2015 14:31
@MaRZoCHi, =) Üye Olmaya Gerek Varmı Oraya.
0
3 746
MaRZoCHi 13 Mayıs 2015 23:22
Bu tarz sorularda eklentinin sayfa adresini vermek yerine direkt indirme linkini vermeniz veya siteye yüklemeniz daha iyi olur. İlgilenecek kullanıcıların üye olma gerekliliğini ortadan kaldırıp zaman kazandırmış olursunuz.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER