» » » » Dle 11.1 Sorunları

Dle 11.1 Sorunları

mettis
mettis 5-08-2016, 17:55
İyi günler dle 11.1de kurulumda initervel Server hatası veriodu dosya izinleri biraz yaptım gitti kurulumda stil ve resim dosyaları yokmuş gibiydi öyle kurdum. Tema ve adminde stil ve resim yine yok gibiydi. Tema klasör izinlerini düzledim geldi ama admin haka öyle onun dışında Login vs çalışmıyor. Tam 10 host firması denedim 350 tldem tutun 5 tllik hosta kadar çoğu kişide aynı sorun var

URL:http://limitsizindir.co/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mettis 14 Ağustos 2016 09:56
sorunu dle 10.6 yükleyip update yaparak hallettim. tahminen hata dosya izinlerinden oluşuyordu çünkü temada bozuk görünüyordu 644 ve 755 yapınca düzeldi
0
openbox 9 Ağustos 2016 12:26
cevbı buldum başıma geldiği için.önceleri dle kurulum paketini cpanelden direk yüklüyordum hiç sıkıntı çekmedim 5 yıldır.ancak 6 aydır böyle bir sıkıntı görmeye başladım.
çözüm: filezilla veya benzeri ftp programları ile göndermek diğer türlü dosya da hasar oluşuyor ve interval 500 diye bir hata oluşturuyor.Ama ftp programları ile yapılan göndermelerde problem ortadfan kalktı.
0
Özkan 8 Ağustos 2016 16:57
Cpanel'den .Htacces dosyalarının kopyalanıp kopyalanmadığını kontrol ediniz. Bazı hosting firmaları Htacces dosyasını FTP üzerinden kopyalanmasını kabul etmiyor. Benim bir hosting firmasında başıma gelmişti. Kopyalanmadıysa eğer Cpanel üzerinden kopyala. Birde dizin ve dosya izinlerini Cpanelden tekrar kontrol etmende fayda var. Script'de sorun yok emin ol ama host firmanda kesin sorun vardır.
0
CepTiM 5 Ağustos 2016 23:03
ben 9 yıldır aynı host şirketi ile çalışıyorum Türkiye'nin en iyi si denilebilir. Ortalama 2 yıldır Dle kullanıyorum şu anki sürüm 11.1 dle sürümü ve çıktıktan 3 gün sonra kurdum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Host paketim VPS Sunucu. Paketim biraz pahalı ama normal paketlerdede sorun olacagını sanmıyorum. Uzun süreli bir site hayaliniz varsa host şirketiniz çok önemli.
3 779
MaRZoCHi 5 Ağustos 2016 22:12
DLE Kurulumda sayfasında gereken bileşenlerde sorun gösteriyor muydu?

--------------------