» » » » Sunucudan resim yükleme

Sunucudan resim yükleme

RufiqCavadov
RufiqCavadov 30-03-2016, 18:13
Arkadaşlar. Ben kendi siteme sunucudan resim yükleme yerine yerli upload siteleri kullanırım. Bunu da araştırdım ve 6 ay içerisinde resimler siliniyormuş, bunun yerine sunucudan resim upload edersem yararlı olur mu ? Yani upload ettiğim resim 1 MB olacak şekilde.

URL:http://torrentin.ru/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
kralceco 10 Şubat 2018 23:53
@MaRZoCHi, gordum gormesinede abi baska bi hataya sebebiyet vermemek adina bir uzmandan yardim almakta ve fayda var dediydim :) sagol abi tesekkur ederim
3 779
MaRZoCHi 10 Şubat 2018 22:49
@kralceco, bunu görebilmek zor olmasa gerek :)
https://pasteboard.co/H72nZ6o.png

--------------------
0
kralceco 10 Şubat 2018 22:05
@MaRZoCHi, Maksimum dosya yükeleme limiti: 50 Mb yazıyor abi yüklediğim resimler mb değeri yüksek değil

grup ayarlarından da, Sunucuya Yüklemeye İzin Verilen Dosya Büyüklğü (KB Cinsinden) 4096 diyor

burdanmı acaba
3 779
MaRZoCHi 10 Şubat 2018 21:58
Sunucuda max. yükleme limiti nedir? Admin panel ana sayfasında yazıyor bu. Ayrıca grup ayarları veya sistem ayarlarından da ayarlayabilirsin

--------------------
0
kralceco 10 Şubat 2018 21:32
Resim Çok Büyük Hatası veriyor yarım saattir onunla uğraşıyorum ne resim yükleden nede url ile resim çekemiyorum yokmu bunun bi ayarı
0
Sembolbu 19 Nisan 2016 12:48
Kullandığınız resimleri kendi sunucularınıza eklemeniz her zaman iyidir. Keza upload ettiğiniz servis türkiyede engellendi diyelim hiç bir resim kullanıcılara görünmez gibi bir sürü sorun olabilir. Tabi resimlerin 6 ay içinde silinmeside bu sayabileceğimiz sorunlardan bir tanesi kendi sunucunuzu kullanmanız resim sayısı azken bir problem yaşatmayacaktır ama yüksek hitli bir siteniz varsa sunucu kapasitenizin normalin üzerinde olması lazım o dosya döngüsünü karşılaması açısından. Ama dediğim gibi kendi sunucunuz resimlerin optimizasyonu ve seo açısından oldukça faydalı olur. Hitiniz yükseldikçe aynı oranda sunucu kapasitenizide artırmalısınız.