» » » » Datalife Engine En Stabil Çalışan Sürümü Hangisi ?

Datalife Engine En Stabil Çalışan Sürümü Hangisi ?

odakent
odakent 12-01-2016, 01:21
Hocam yeni bir web sitesi açıyorum warez programların paylaşabileceğim en uygun dle sürümü hangisi yani hiçbir zaman hata vermeyecek istediğim süreme geçiş yapacağım sorun yaşamayacağım sürüm hangisi sizce bide modül olarak kırık link bildirimi gibi bir modül varmı kırık linkleri otomatik algılayıp bana iletmesini istiyorum linkleri tekrar upload etmem için kısacası warez programlar paylaşacağım bir site kuracağım siz olsanız hangi sürümü önerirdiniz yada bu konu hakkında daha farklı bir düşünceniz varmıdır bilmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 12 Ocak 2016 17:21
@odakent, hayır. Tasarım yapmıyorum.. Tema için dle-templates.com'a gözatabilirsiniz.
Dediğim gibi Link Checker modülü aradığınız özellikte.

--------------------
0
odakent 12 Ocak 2016 16:52
Hocam sağlam bir tema ve kırık linkleri bildirecek bir sistem istiyorum başkada birşey istemiyorum ücreti nekadar olursa olsun karşılayabilirim bide ücretli tema tasarlıyormusunuz ?
3 779
MaRZoCHi 12 Ocak 2016 15:57
Tema güncelleme zor bir iş değil. Buradan sırayla güncelleme işlemi yapabilirsiniz.
Kullanmak istediğiniz modüller nelerdir? Onları yazın ona göre söyleyim o zaman.

--------------------
0
odakent 12 Ocak 2016 14:03
Hocam peki topskript teması kullanmak istiyorum ama dle 10.3 ve 10.02 uyumlu 10.6 ya uyumlu hale getirebilir miyim en güncel sürümü kullanın dediniz ya bende böyle düşündüm yada 10.2 kullanmak istiyorum çünkü her modülle uyumlu siz olsanız hangi sürümü seçerdiniz? Cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam
3 779
MaRZoCHi 12 Ocak 2016 11:53
Her zaman yeni sürüm kullanılmasını öneririm. Her sürüm baştan yazılmadığı için bir önceki sürümle çok benzer performans sergileyecektir. Yalnız sunucu - script uyumuna göre per. düşüklükleri olabilir. Eğer hissedilir seviyede ise sürüm değişimi / sunucu değişimi yapılabilir.
PHP 7.0 ile performans önemli ölçüde artacaktır. Bu da yeni DLE sürümü ile olacaktır.. Bu nedenle güncellemeleri yapmanızı da tavsiye ederim.

Linklerin cron ile otomatik kontrolü için Link Checker modülünü kullanabilirsiniz..

--------------------