» » » » Dle Makale Kısmında Resim Yüklerken 'Hata Oluştu' Sorunu

Dle Makale Kısmında Resim Yüklerken 'Hata Oluştu' Sorunu

furkan67
furkan67 25-04-2015, 21:08
İyi Günler Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var. 1-2 Aydır Sitemde DLE Kullanıyorum Fakat Daha 2-3 Güne Kadar Gayet Memnundum Şimdi Durup Duruken Şöyle Bir Hata Alıyorum 'Resim Yüklerken Hata Oluştu' Ekran Görüntüsü:

Dle Makale Kısmında Resim Yüklerken 'Hata Oluştu' Sorunu
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
KAYA 24 Mart 2018 21:27
Farklı bir hosting aldım ve aynı hata ile karşılaştım. Ne eksik acaba bu hata veriyor?
Yeni kurulum yaptım ve direkt hata ile karşılaştım tüm ayarlarım standart olarak çalışmaktadır.
0
AskiEmsaL 22 Haziran 2015 01:44
Aynı sorunu bende yaşadım. Sebebi de classes / thumb.class.php dosyasında watermark ayarlarını düzenlerken oluştu

$num_x = floor($image_width / $watermark_width);         $num_y = floor($image_height / $watermark_height);                  for($i = 0; $i <= $num_x;$i++) 

/*			imagecopy( $this->img['src'], $watermark, $watermark_x, $watermark_y, 0, 0, $watermark_width, $watermark_height );   */

burda bi hata vardı multi watermark denerken sorunla karşılaşmıştım sonra tekli olanı devre dışı bırakınca düzeldi şu anda sorun yok yükeleme yapabiliyorum.. Senin sorunda böylemidir bilmem ama deneyebilirsin..
0
mondschein 27 Nisan 2015 13:48
hocam upload ve alt klasorlerin, klasor yazma izinlerini kontrol edin. 755 olması lazım.