» » » » Admin paneli makale ekleme sorunu

Admin paneli makale ekleme sorunu

akrep
akrep 24-04-2015, 08:45
Selam hayırlı cumalar dilerim;
Benim şöyle bi sorunum var sitemde admin haricinde hiçbir grup, admin panelinde makale ekleyemiyor. Karşılaşılan hata 'erişim reddedildi' şeklindedir. Grupların standart ayarlarına hiç dokunmadım. Makale düzenleme işlemindede aynı hatayı veriyor fakat kullanıcıları yönetici gurubuna aldığımda hiçbir sorun olmadan ekleme düzenleme ve diğer işlermleri yapabiliyor. Hatanın resmini mobilden giriş yaptığım için ekleyemiyorum ama gerekli görülürse bu akşam resimleride ekleyebilirim. Sitemde daha önceden kullanıcı yoktu ilk defa bir gruba kullanıcı tanımladım ve bu sorunla karşılaştım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kullandığım sürüm 10.3
Site adresim : hvsclub.com
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
akrep 26 Nisan 2015 23:39
Tşk ederim.. Modülde sorun çıkabilir diye satırı silmemiştim. Şimdi tüm gruplar sorunsuz ekleme işlemi yapabiliyor.
3 779
MaRZoCHi 26 Nisan 2015 08:35
@akrep, hata değil önlem diyelim. O satırı silin, grup kontrolü istemiyorsanız.

--------------------
0
akrep 26 Nisan 2015 00:26
İlgilenebilecek yada fikir verebilecek arkadaşlarımın dikkatine;
uğraşlarım sonucu hatanın youtube search eklentisi ile ilgili oldugunu buldum,

youtube-tag.php dosyasındaki = 1 ==> yerine hangi grubun id sini yazarsam sadece o grup admin panelden konu ekleyebiliyor. Ben tüm grupların admin panelinden konu ekleyebilmesini ve aynı zamanda bu modülü kullanmayı istiyorum.

---------------------------
youtube-tag.php ; (satır 15)
if( $member_id['user_group'] != 1 ) { msg( "error", $lang['index_denied'], $lang['index_denied'] ); }

not: sürümüm 10.4 e yükseltildi...
0
akrep 25 Nisan 2015 01:19

Ekran resmi bu şekildedir..