» » » » Temayı Nasıl DLE Entegre Edebilirim ?

Temayı Nasıl DLE Entegre Edebilirim ?

EmreCMR
EmreCMR 22-04-2015, 15:23
Eskiden WP Kullanıyordum ve lisanslı bir tema almıştım. Bu tema elimde boş boş kalmasın istiyorum ve bu wp temayı dle ye entegre etmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Zor mudur kolay mıdır ? Teşekkürler
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
uykusuzz35 18 Ekim 2018 11:39
Alıntı: Evan
Alıntı: uykusuzz35
Alıntı: Hagen
Main.tpl gövde. login.tpl giriş. main.tpl içerisinde login.tpl yerleştirme smarty kodu { login} Default temayı kurcala

Dostum teşekkürler cevap için. Bu söylediklerini zaten biliyorum. DLE ile ilgili sıkıntım yok. Ben wordpress temasını nasıl dle ye entegre edeceğim onun derdindeyim. Wp tema dosyalarını inceledim ama hep php dosyalar. HTML şeklinde nasıl alabilirim wp temalarını? 

En temizi bir subdomaine veya localhost'a temayı kurmak ve kaynak kodlarıyla entegre etmek. WP tema dosyalarından yapmak çok kafa karıştırıcı oluyor.

Teşekkürler. O şekilde bir deneyelim bakalım.
0
Evan 18 Ekim 2018 10:51
Alıntı: uykusuzz35
Main.tpl gövde. login.tpl giriş. main.tpl içerisinde login.tpl yerleştirme smarty kodu { login} Default temayı kurcala

Dostum teşekkürler cevap için. Bu söylediklerini zaten biliyorum. DLE ile ilgili sıkıntım yok. Ben wordpress temasını nasıl dle ye entegre edeceğim onun derdindeyim. Wp tema dosyalarını inceledim ama hep php dosyalar. HTML şeklinde nasıl alabilirim wp temalarını? 

En temizi bir subdomaine veya localhost'a temayı kurmak ve kaynak kodlarıyla entegre etmek. WP tema dosyalarından yapmak çok kafa karıştırıcı oluyor.
0
uykusuzz35 18 Ekim 2018 10:10

0
uykusuzz35 17 Ekim 2018 17:21
Arkadaşlar yok mu hiç bildiğiniz bir kaynak. Yabancı da olur. Wordpress temalarında hangi dosyaları düzenlememiz gerekiyor DLE için? 
0
uykusuzz35 13 Ekim 2018 23:34
Arkadaşlar biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de wp temalarını dle ye entegre etmek için arayış içindeyim ama hiç kaynak bulamadım. Html temaları rahatlıkla dle entegre edebiliyorum ama wp hiç yapmadım. Var mıdır bir kaynak?
0
EmreCMR 25 Nisan 2015 20:52
@marika, bana yardımcı olabilir misin ? Şu sistemi adam gibi yapmak için ?
0
marika 25 Nisan 2015 20:24
O işin kolay tarafı. Onu yapan eklenti var. Ama kaç kategori ekleyeceksin ki 20 kategori olsun. Elle eklersin. Siteyi kurduktan sonra yazı içeriği oluşturmak, kategorileri sitede göstermekten binlerce kat zor iştir.
0
EmreCMR 25 Nisan 2015 18:31
@marika, mantıklı ama bir şey daha öğrenmek isterim. Dle den tek soguma sebebim wp gibi olmaması yani wp de kategorilerin konumunu adını vs yapabiliyorsun ama dle de link olarak ekliyorsun sanırım (bir kaç tema indirdim hepsi aynıydı anasafya yazıyor link veriyorsun) ve bileşenleri admin panelinden yönetemiyorsun yine elle gireceksin. Bunun bir çözümü var mı ? yani wp gibi olabilir mi bu anlattıklarım ?
0
marika 25 Nisan 2015 01:18
@EmreCMR, bilgilerin sıfırsa yardım alamdan hiç girişme. Buradan bir konu aç. Herhangi bir dle temasını ya da senin temanı buuzfeed çeviririm derse o işe giriş.
0
EmreCMR 24 Nisan 2015 22:00
@marika, bilgilerim neredeyse sıfır. Dle begeniyorum ama Wp kadar önemli özelleklir vs. yok Wp de ise dle deki bazı özellikler yok. Ben aslında sitemi buzzfeed.com gibi yapmak istiyorum wp de denedim ama olmadı yapamadım dle de tüm özellikler mümkün fakat tema yetersiz. İsteğime göre tema yok maalesef.
0
furkan67 23 Nisan 2015 21:39
@mehmet, https://m.facebook.com/flup.kays.1?_rdr facebook adresim
0
mehmet 23 Nisan 2015 20:22
Bana siteni yaz ve birde sana yardım edebileceğim ulaşabilceğim bir adres yaz skypi varsa yolla sana yardım edebilirim.
0
marika 23 Nisan 2015 19:42
Html ve css bilginiz iyiyse en kolay tema yapılacak (ya da entegre yapılacak) sistem dle dir. Html ve Css bilginiz orta düzeyde varsa başlayın. Gerken yerlerde ufak tefek yardımlarda bulunuruz (konu açarak sorarsınız)
3 779
MaRZoCHi 23 Nisan 2015 17:56
@furkan67, çncelikle bu konuyla ilgili olmadığı için yorumunuz silinecektir. Ayrıca biraz daha Türkçe yazarsanız anlaşılır olur. Yazıklarınızı, yazdıktan sonra okuyunca bir şey anlıyor musunuz acaba?

--------------------
0
furkan67 23 Nisan 2015 17:10
Beyler Acil Simdi Kendi hostumdaki dle konularını Nasıl başka boşta atabilirim komple arıyorum veritabanını başka boşta tema felan herşey calisiyor ama konular Cikmiyor Abiler Lütfen Yardım Edin Bütün Emeğim Boşa Gidicek Konu Nasıl Açılıyor Bulamadim LÜTFEN ACİL YARDIM .....
0
otomasyoncu7 23 Nisan 2015 08:51
Datalife Engine Tema Entegre - YouTube Video

https://www.youtube.com/watch?v=zwURSqH700o