» » » » Fare Büyüteci Nasıl Yapılır ?

Fare Büyüteci Nasıl Yapılır ?

dnzblg
dnzblg 21-04-2015, 10:56
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mouse ile resmin üzerine gelince büyümesini nasıl sağlaya biliriz ?
Şöyle anlatayım sadece shortstory de yapmak istiyorum bunu kategorilerim var mesela nervür kategorisi oraya girdiğimde herhangi bir resmin üzerine gelince büyümesini istiyorum çok araştırdım fakat yapamadım
site adresim
www.avrupakroseta.net

alttaki sitede anlatmış fakat çok zor gibi görünüyor

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/featuredzoomer.htm
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
dnzblg 24 Nisan 2015 07:43
@MaRZoCHi, hocam şimdi makaleden eklediğimiz resimler mi çalışacak yoksa ayrıca main.tpl' den link mi vereceğiz ?
0
3 753
MaRZoCHi 21 Nisan 2015 19:25
@dnzblg, site adresiniz nedir? Şu haliyle önceden üzerine tıklanan resimlerde çalışır sadece, her resimde değil.

--------------------
0
0
dnzblg 21 Nisan 2015 18:55
@MaRZoCHi, hocam yazdığınız her şeyi yaptım ancak olmadı. Main.tpl'ye verdiğiniz kodları ekledim, engine/modules/main.php'nin içindeki kodları silerek sizin verdiğiniz kodu yazdım.
Son olarak da verdiğiniz multizoom klasörünü Pisces temasının içine attım ama olmadı.

main.tpl ( bir bölümü )
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="tr" lang="tr">
<head>
   <link type="text/css" rel="stylesheet" id="arrowchat_css" media="all" href="/arrowchat/external.php?type=css" charset="utf-8" />
<script type="text/javascript" src="/arrowchat/includes/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/arrowchat/includes/js/jquery-ui.js"></script>
    
{headers}
<link rel="shortcut icon" href="{THEME}/images/favicon.ico" />
<link href="{THEME}/style/styles.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
<link href="{THEME}/style/engine.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/libs.js"></script>
<link media="screen" href="{THEME}/multizoom/multizoom.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
<script type="text/javascript" src="{THEME}/multizoom/multizoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function(){
	jQuery(".multizoom img").addimagezoom({
		zoomrange: [3, 10],
		magnifiersize: [300,300],
		magnifierpos: 'right',
		cursorshade: true
	});
});
</script>

</head>
<body>
    <script type="text/javascript" src="/arrowchat/external.php?type=djs" charset="utf-8"></script>
    <script type="text/javascript" src="/arrowchat/external.php?type=js" charset="utf-8"></script>
0
3 753
MaRZoCHi 21 Nisan 2015 14:10
main.tpl'de
</head>
den önce ekleyin

<link media="screen" href="{THEME}/multizoom/multizoom.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
<script type="text/javascript" src="{THEME}/multizoom/multizoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function(){
	jQuery(".multizoom img").addimagezoom({
		zoomrange: [3, 10],
		magnifiersize: [300,300],
		magnifierpos: 'right',
		cursorshade: true
	});
});
</script>

engine/modules/main.php ya da index.php dosyasında bul
if (strpos ( $tpl->result['content'], "hs.expand" ) !== false OR strpos ( $tpl->copy_template, "hs.expand" ) !== false OR strpos ( $tpl->result['content'], "highslide" ) !== false OR strpos ( $tpl->copy_template, "highslide" ) !== false) {

ile değiştir:
if (false) {


Dosyaları indirip. İlk kodda olduğu düzende tema klasörünüzün içine atın.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER