» » » » Explorer'da yazı sorunu ?

Explorer'da yazı sorunu ?

bolubeyi46
bolubeyi46 Üye 15-04-2015, 21:43
google chorme'da böyle görünüyor
Explorer'da  yazı sorunu ?

internet explorer'da böyle görünüyor
Explorer'da  yazı sorunu ?


bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
96
bolubeyi46 17 Nisan 2015 11:54
@marika, Hocam teşekkürler yardımlarınız için
size="3"
yazan kodu kaldırınca düzeldi
0
597
marika 16 Nisan 2015 23:19
@bolubeyi46, main ya da shortstory tpl lerden birinde alttaki kodu bul.

<font size="3" color="red"><i> <span class="info"><img alt="info" src="/templates/kaskitdeneme/images/info.png">Kategori: <a href="http://www..com/lisans-crack-patch/" title="">Lisans-Crack-Patch</a> | Tarih: <a href="http://www..com/2015/04/16/">Dün, 22:22</a> | Ekleyen: <a onclick="ShowProfile('Kaskit', 'http://www..com/user/Kaskit/', '0'); return false;" href="http://www..com/user/Kaskit/">Kaskit</a> | Görüntüleme: 19      | Yorumlar:  <a href="http://www.com/lisans-crack-patch/2-windows-kms-activator
-ultimate-2015-v25.html#comment">0</a><div class="sep4"></div></span></i></font>


kodu içinde başta ve sonra bulunan font elementini sil.


silinecek ksımlar
<font size="3" color="red"> </font>
0
96
bolubeyi46 16 Nisan 2015 14:53
mondschein, giriş yaptıgımda degişmiyor aynı kalıyor hocam

@marika, Pm ile gönderdim site linkini hocam
0
0
mondschein 16 Nisan 2015 13:40
hocam o kısım uye girişi yapılınca gorunmuyor mu ? explorerda uye girişi yapmadıgınız için goremezsiniz.
0
597
marika 15 Nisan 2015 23:31
Buradan bir şey söyleyemeyiz. Sayfanızın kodlarını incelememiz lazım. Pm ile atabilirsin o sayfanın linkini.
0
İSTATİSTİKLER