» » » » Toplu Makale Düzenleme

Toplu Makale Düzenleme

Cesur
Cesur 10-04-2015, 20:54
Merhaba,
Ben makalelerdeki bazı site isimlerini değiştirmek istiyorum, veritabanını indirip düzeltmek istedim fakat leech kodu kullandığım için değiştirmek istediğim linkler veritabanında da otomatik olarak şifrelenmiş olarak gözüküyor. Makaleleri tek tek düzenlediğimde istediğimi yapabiliyorum fakat sitede 5000+ makale var hepsini nasıl düzenleyeceğimi bilemiyorum. Bir fikriniz var mı?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 16 Nisan 2015 13:00
@uye034, güzel :) Diğerini mailinize gönderdim biraz önce.

--------------------
0
Cesur 16 Nisan 2015 12:51
@MaRZoCHi,
Scripti çalıştırdım, sorunsuz olarak hepsini url ye çevirdi. Tabi tek tek makaleleri kontrol etme şansım yok fakat aralardan seçme yaptım, tüm şifrelenmiş linkler açılmış. Emeğiniz için teşekkür ederim. Sanırım sıra şifreleme yapacak olan eklentide.
0
Cesur 15 Nisan 2015 11:53
@MaRZoCHi,
Tamam. Bana paypal linki veya hesap numarası gönderin, ödemeyi yapayım. Ya da bundan önce bana skype adresinizi gönderebilirseniz iyi olur, çünkü başka ücretli işlemler de yaptırabilirim.
3 779
MaRZoCHi 14 Nisan 2015 15:44
@uye034, pekala. Dediğiniz gibi olsun. 10 TL için bir yere reklamınızı ekleyebilirim, belirli bir süreliğine.

Script tüm leech ile eklenen linkleri bulup, normal url ye çevirecektir.
Size tavsiye olarak tümünü leech yerine url ye çevirip. Sonra ufak bir eklenti ile belirlediğiniz siteler dışındaki linkleri, veritabanı düzenlemesi yapmadan kodlanmış olarak gösterip yönlendirme yapabiliriz. dle.net.tr deki link mantığı ile.. Dışarı giden tüm urller kodlu fakat hiç biri db o şekilde değil.

--------------------
0
Cesur 14 Nisan 2015 15:23
@MaRZoCHi,
Tabi ki ücretli olabilir, emeklerinize ve sitenize katkım olmuş olur. 10 TL de benden bağış olsun. Toplamda 30 TL ödeyeceğim.

Veritabanını indirip düzenleme yaparken bul değiştir mantığı ile tüm benzer kelimeleri değiştirebiliyoruz. Peki sizin yazdığınız scriptte de aynı şekilde olacak mı?

Örneğin ben scripte diyeceğim ki tüm makaleler içerisindeki falanca kelimeyi şu kelime ile değiştir, butona bastığımda değiştirecek?
3 779
MaRZoCHi 13 Nisan 2015 12:02
@uye034, ücretli çözüm arzu ederseniz, gerekli scripti yazabilirim. 20 TL karşılığında.

--------------------
0
Cesur 13 Nisan 2015 08:58
@OyunProgram,
Onu da denemiştim fakat olmamıştı. Veritabanını indirip düzenlemekle bul değiştirden işlem yapmak aynı oluyor. Ben bazı linklerde değişiklik yapmak istiyorum. Mesela turbobit.net linkinde turbobit kelimesini uploaded ile değiştirmek istiyorum fakat link koruması olarak leech kullandığım için linkler veritabanında şifrelenmiş olarak duruyor. Makaleleri tek tek düzenlersem değiştirebiliyorum ama dediğim gibi 5000+ makale var tek tek zor olur.