» » » » Haber gösterme

Haber gösterme

redblack
redblack 8-04-2015, 22:35
Başka bir sitedə olan haberləri öz sitemdə nasıl göstərə bilərəm?

Ben öz siteme haber elavə edendə avtomatik olaraq o sitedede görsensin reklam olaraq.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 7 Nisan 2019 12:11
O tag sadece ana sayfada yani main.tpl de çalışıyor olabilir. Emin değilim.

--------------------
0
tmr_026 25 Mart 2019 02:11
Alıntı: MaRZoCHi
1) siten.com/admin.php?mod=rssinform gir.
2) Ekran görüntüsündeki gibi alanları doldurun. ( Tıkla )
3) İlk alana yazılan dle tagı için oluşturulan kodu: {inform_dle} ( zaten göreceksiniz ) Temanızda bir yere ekleyin. ( Tıkla )

Hocam merhaba, yukarıdaki açıklamaları harfiyen uyguladım. Fakat {inform_dle} kodunu full-story.tpl dosyasında ilglii yere eklediğimde çekmesi gereken konuları değil de {inform_dle} tagı görünüyor. Acaba güncellemelerle alakalı bir durum mudur?
3 779
MaRZoCHi 12 Nisan 2015 18:27
Yorumda anlattığım iki şekilden birini seçmelisiniz. Her ikisi için de açıklamalar mevcut. RSS adresleri ile yapıyorsunuz. Herşey gayet açık.
RSS ile ilgili araştırma yaparak ekran görüntüsündeki gibi deneme yapın.

--------------------
0
redblack 12 Nisan 2015 14:58
Evet dle dir
3 779
MaRZoCHi 12 Nisan 2015 14:55
@redblack, başka sitenin sistemi nedir? DLE mi?

--------------------
0
redblack 12 Nisan 2015 14:41
Benim sitemdeki haberleri başqa bir sitede görünmesini isdirem bunu tam anlatım olursa memnum olurum
3 779
MaRZoCHi 12 Nisan 2015 09:59
Sizin tam olarak istediğiniz nedir? Başka bir sitedeki haberleri tam olarak çekmek mi yoksa 2.önizlemede verdiğim gibi sadece başlıkları çekmek mi?
Bu iki özellik:
- siten.com/admin.php?mod=rssinform ( Başlıkları çekme )
- siten.com/admin.php?mod=rss ( Haberleri çekme - makale olarak ekleme )
Her ikisi de RSS ile çalışıyor. Hedef sitenin RSS adresini eklemelisiniz. Sayfa kaynağına bakarak bulabilirsiniz. RSS ile ilgili bilgiyi arama motorları yardımıyla araştırabilirsiniz.

--------------------
0
redblack 12 Nisan 2015 09:40
başqa sitede haberlerin görünmesi üçün o sitede hansı kodu elavə edimki görünsün orda?
3 779
MaRZoCHi 12 Nisan 2015 05:04
1) siten.com/admin.php?mod=rssinform gir.
2) Ekran görüntüsündeki gibi alanları doldurun. ( Tıkla )
3) İlk alana yazılan dle tagı için oluşturulan kodu: {inform_dle} ( zaten göreceksiniz ) Temanızda bir yere ekleyin. ( Tıkla )

--------------------
0
redblack 11 Nisan 2015 22:39
Bunu nasıl kullana bilirim ?
3 779
MaRZoCHi 10 Nisan 2015 11:00
RSS Informer - RSS yayını özelliğini kullanarak başka bir sitedeki RSS yayınını sitenizde gösterebilirsiniz. Admin panelinden ilgili kısma girerek ayarlama yapabilirsiniz.

--------------------