» » » » İndirme linklerini istediğin gruba şu şekilde nasıl gösteririz?

İndirme linklerini istediğin gruba şu şekilde nasıl gösteririz?

Gokay
Gokay 29-03-2015, 16:41
Selam arkadaşlar öncelikle bunu neden yapmak istediğimi anlatacağım.. Sitem indirme sitesi olduğu için vadandaş geliyor indirip gidiyor ne bir yorum var ne bir şey indirme linklerini de gizlemek istemiyorum..

Aklıma şöyle bir olay geldi ilave alanlardan özel bir kısım açacağım Hızlı indirme linkini bu ilave alana gireceğim sitede 30 yorum yapan kişiler özel gruba dahil edilecek ve hızlı bir şekilde son sürat indirme hakkına sahip olacaktır. diyeceğim... ,bu yöntemle sitemdeki yorumların canlanacağı kanaatindeyim. eve asıl olaya gelelim bunu sitede hangi yolu izleyerek yapayım

Belirlediğim Gruba Linkleri nasıl gizleyip 30 Yorumdan sonra Görünür Hale getirebilirim...? Yada Manuel nasıl yapabilirim ?

Fullstory kısmına hangi kodu ekemem lazım ?
Kodları nereye nasıl ekleyebilirim ?

Şimdiden yardımlar için tşk ederim değerli dle.net.tr ailesi
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Gokay 2 Nisan 2015 14:19
tşk ederim arkadaşlar yardımlar cevaplar için makiranın dediği yöntemi bende düşünmüştüm daha farklı yöntemler olabilirmi diye merak ediyordum işlemi manuel yapmaktan başka çare yok gibi gözüküyor mehmet umarım bu işe bir el atarsın gerçekten çok ihtiyacım var sitede üye ve ziyaretçiler indir yapıyorlar site çok yorumsuz kalıyor... sitede yorum çoğalsın diye bu formülü buldum :)

mehmet makale sayısına göre eklentisini işlev haline getirip 30 dediğim zaman adam o makaleye 30 yorum yapmak zorunda kalıyor. her makaleye yorum yaptığı zaman geri sayması lazım bu şekilde olmalı
3 779
MaRZoCHi 30 Mart 2015 10:17
Mesaj sayısına göre içerik gizleme eklentisi ile biraz oynama yapılarak ayarlanabilir.
Otomatik grup özelliği güzel olur. İlerleyen zamanlarda modül olarak gelebilir...

--------------------
0
marika 29 Mart 2015 20:59
30 yorumdan sonra üst gruba geçme işini admin yapabilir. Default olarak böyle bir özellik yok.

Fullstory de alttaki kodlar istediğini görür.

[group=4,5] ziyaretçi ve üyelerin görebileceği indirme link adresi[/group]

[group=3] editor grubundakilerin görebileceği indirme link adresi[/group]

Bu kodların içine istediğin ilave alanları eklersin.

Eğer üyeyi manuel olarak üst gruba (editor) alırsan yukarıdaki kodlardan ikincisi görünür bu gruptakilere.