» » » » İletişim Bölümü Çalışmıyor

İletişim Bölümü Çalışmıyor

mehmet
mehmet 20-03-2015, 15:15
selam herkeze sitemi 10.04'te güncelleme yaptım ve çok güzel oldu fakat ufak tefek sorunlar var bir türlü yapadım :(
ilk sorun şu smtp yüzünden iletişim bölümü ve şifremi unttum kısmı çalışmıyor:( Örneğin birileri bize iletişim kısmından mesajlarını yollayamıyorlar karşılarına farklı farklı yazılar çıkıyor: Örneğin: Password not accepted from the SMTP server Bunun gibi ? Nasıl yapabilirim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Rynez 30 Ağustos 2015 06:40
Çözümü bizede söylermisiniz rica etsem? :)
0
Gokay 21 Mart 2015 14:12
şu ayarları dene :

E-Posta Gönderme Metodu: SMTP
SMTP : tls://smtp.gmail.com
Port: 465
SMTP Kullanıcı Adı: Googleden Aldığın mail adresini yaz
SMTP Şifresi: Şifreni yaz
SMTP HELO Ayarları: HELO

Yukarıdaki adımları takip et kesin çalışması gerekiyor. Eğer gene Çalışmassa Googleden izinleri ayarlaman gerekecek..

Cpanele kurdukları mail sistemi sıkıntılı Plesk panel şakır şakır gönderir.
3 779
MaRZoCHi 21 Mart 2015 13:06
@mehmet, hosting sağlayıcınızla iletişime geçip durumu bildirin. PHP mail ile de göndermiyorsa problem sunucu kaynaklı olabilir.

--------------------
0
mehmet 21 Mart 2015 12:43
@MaRZoCHi oldu teşekkür ediyorum. Hocam alttaki yorumda yazdığım gibi şifremi unuttum yapıp gönderdiğimizde veya iletişim kısmından yazılanlar gönderildiği zaman - gönderildi diyor fakat, Maillere bakıldığında bişi gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim.
3 779
MaRZoCHi 21 Mart 2015 12:32
@mehmet, $config['version_id'] == "10.2" yazan yeri 10.4 yapın.

--------------------
0
mehmet 21 Mart 2015 11:26
Arkadaşlar alttaki kısmı boş bıraktım oldu mailleri gönderiyor diyor fakat Mail filan gelmiyor :( Bu neyden kaynaklı ?
Yönetici E-Posta Adresi:
Site Yöneticisinin kullandığı birincil E-Posta adresini girin.
0
mehmet 21 Mart 2015 10:45
@Gokay çok denedim olmuyor :( dediğinizi aynen yaptım şu uyarı çıktı: PHP Mail Error. Ayrıca Cpanel kullanıyorum. Ne yapacaz :( ?
0
Gokay 20 Mart 2015 21:01
php mail mail kısmına al ve en üstte sadece senin email adresin yazsın öyle dene bakalım birde nasıl olacağına dair ekran görüntüsü atayım ayrıca Cpanel mi kullanıyorsun hostingin sağladığı mail sistemi nedir bunlarıda belirtirsen daha ayrıntılı bilgi verebilirim...

0
mehmet 20 Mart 2015 20:40
Hocam olmadı :( bakın hatta şöyle bir hata ile karşılaştım ?
http://s15.postimg.org/3phidwcqj/mod_lds.png
3 779
MaRZoCHi 20 Mart 2015 20:33
@mehmet, 10.4 için install dosyasında düzenleme yaparak yükleyebilirsiniz.

Mail hataları için sunucu sahibine başvurun. Eğer iki yöntem ile de başarılı olmadıysanız.

--------------------
0
mehmet 20 Mart 2015 20:14
@MaRZoCHi,
Deddiğinizi uyguladım yani PHPMail yaptım. PHP Mail Error. hatası aldım Lütfen biri el atsın kaç gündür uğraşiyorum bir türlü yapamadım.

@Oyunveprogram bana pm ile Skype'nizi yollayin ekleyecem sizi.

@Gokay sizin dediğiniz modülü kurdum hata aldım 10.04 olarak yükseltilmesi lazım. Onuda @MaRZoCHi hocamızın yapmasını bekliyorum.
3 779
MaRZoCHi 20 Mart 2015 19:05
Admin panelde eposta ayarlarında SMTP seçili ise PHPMail'i seçin. ya da SMTP içn doğru ayarları edinin.

--------------------
0
Gokay 20 Mart 2015 18:37
mehmet iletişim kırmına şu modülü kur çok rahat edeceksin ben bunu kurdum kurtuldum eğer yüklümediysen bir denemeni tavsiye ederim..

https://dle.net.tr/dle-modul/16-feedback-messages.html