» » » » Flash oyunlardan link kaldırma

Flash oyunlardan link kaldırma

omdeks
omdeks 6-03-2015, 00:08
Arkadaşlar merhaba flash oyunlara gömülü olan linkleri kaldırmak ile ilgili büyük bir sıkıntı yaşıyorum.Çok fazla reklamlı flash oyunlar site trafiğini fazlasıyla olumsuz yönde etkiliyorlar.Bu reklam linklerini yada yönlendirmeleri swf dosyasından nasıl çıkartabilir yada engelleyebilirim.
Biraz araştırdım ve http://forum.orumcekoyun.com/showthread.php?t=62 bu sayfada bir örnek buldum fakat bu dle için uyumlu değil.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
rnajans 11 Mart 2015 01:57
@marika, bu arkadaşın verdiği linkdeki anlatımı siteme uyguladım ancak çalışmadı hala oyunların içindeki yönlendirme linkleri çalışıyor. DLE de bunun için yapılabilecek birşey varmı bu konuda yardımcı olurmusun.
0
marika 8 Mart 2015 00:55
@rnajans, önemli değil kolay gelsin.
0
rnajans 7 Mart 2015 20:11
@marika, benimde aradığım birşeydi bu konuyu açan @omdeks, ve @marika, ya teşekkürler..
0
marika 6 Mart 2015 12:26
return "<!--dle_flash_begin:{$width}||{$height}||{$url}-->
<object classid='clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000' width='$width' height='$height'><param name='movie' value='$url'><param name='wmode' value='transparent' /><param name='play' value='true'><param name='loop' value='true'><param name='quality' value='high'><param name='allowscriptaccess' value='never'><embed AllowScriptAccess='never' src='$url' width='$width' height='$height' play='true' loop='true' quality='high' wmode='transparent'></embed></object><!--dle_flash_end
-->";

DLE de engine/classes/parse.class.php da yukarıdaki bölüm flash kodu yazı içinde çalıştıran koddur.
parse.class.php içinde
dle_flash_begin

diye aratırırsan bulursun.

İstenen değişiklikleri burada yapıp kaydedersin.

Not: Kodları eklerken çift tırnak içinde değil tek tırnak içinde ekle.