» » » » Siteye ziyaretçi neden gelsin?

Siteye ziyaretçi neden gelsin?

helios
helios 27-02-2015, 20:45
merhabalar.. benim android uygulama sitem var yeni kuruldu.ancak aklıma bir soru takıldı şimdi ben sitemde illegal içeriğe izin vermiyorum yani hileli oyunlar yok.peki neden bana ziyaretçi gelsin o zaman ? çünkü google play store uygulaması ile daha kolay indirebilirler.ben ziyaretçime ne vaad ediyorum ki benim sitemin hit i artsın ? teşekkür ederim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
rnajans 1 Mart 2015 17:18
bizim bir oyun sitemiz var ve mobil sürümünde android ve ios oyunların google play ve appstore linklerini yayınlıyoruz. birkaç hit oyunda google playden önce çıkıyoruz hatta bir oyunda google ilk üç sırayı kapatıyoruz bu da bize aylık ekstra 1000 tık getiriyor. bence biraz şansın olması ve emek vermen gerekli. google verilen emeğin karşılığını bir şekilde veriyor.
0
cepkutusu 28 Şubat 2015 17:03
Android tam bir bomba :D Bazen ücretsiz olan bir uygulamayı paylaşıyorsunuz aradan 10 gün geçiyor paylaşan adam ücretli yapıyor :D Sonra google diyorki kardeşim ücretli paylaşmışşın!

Adsense reklamı durduruluyor :D ya konuyu siliyorsun yada ücretsiz olduğunu ispata çalışıyorsun!
0
helios 28 Şubat 2015 15:26
İlginizden ötürü teşekkür ederim.. İyi çalışmalar.
3 779
MaRZoCHi 28 Şubat 2015 15:16
@helios, ücretsiz olanlar için öyle bir durum söz konusu değil. Ücretli apk'ların illegal olup olmadığını sorgulamaya gerek yok sanırım.

--------------------
0
helios 28 Şubat 2015 14:58
hmm anladım, peki hileli apk ler yüklersen illegal olmaz mı ?
3 779
MaRZoCHi 28 Şubat 2015 13:07
@helios,
1) Her uygulama google play de olmuyor. Play de uygulama yayımlayabilmek için developer hesabı gerekli tabi bu da ücretli.
2) Uygulamaların versiyonları güncellendikçe google play de en günceli kalıyor. Önceki versiyonları kullanmak isterseniz mecbur dışarıdan apk olarak indirmeniz gerekiyor.
3) Modifiyeli/Hileli apk uygulamaları/oyunları da play de olmuyor.

Muhtemelen başka nedenler de vardır.

--------------------
0
helios 28 Şubat 2015 12:55
cevapladığınız için çok teşekkür ederim..
biliyorum artık android site sayısı çok fazla.ancak ben şu soruyu çok meraj ediyorum.
"google play uygulaması yerine neden android siteleri?"
reklam konusunda sıkıntı çıkmaması için illegal hiç bir paylasım yapılmamalı android sitesinde.
o zamanda google play in ücretsiz uygulamalar kısmından bir farkı kalmıyor sitenin.
o zaman neden biz gidelim google play dururken o sitelerden indirelim ki ?
şahsen ben indirmem gerek duymam, açarım telefonumu uygulamalar kısmında google play store yi
hemen indiririm ben bunu merak ediyorum.
teşekkür ederim..
0
cepkutusu 28 Şubat 2015 11:02
Android 1 yıl öncesi iyi iş yapıyordu. Ama şuan film sitesinden çok android sitesi var.

Her gün binlercesi açılıyor. Örnek veriyorum siteye Temple run 2 makalesi yazacaksın ama zaten o oyun binlerce sitede var! Yani hit almak oldukça zorlaştı artık.

Hem hit almak çok zor hemde TBM (Adsense) çok düşük.

Android ciddi bir iştir... Konu atıp geçmekle olmuyor... Google playde 46 katagori var ve her gün 1 katagoriyi güncellesen bile 46 gün sürüyor. En az günde 3 saat site ile ilgilenmen gerekiyor...

Eski bir androidci olarak bunları söyleyebilirim sana...