» » » » Lisansli DLE Ajax Sorunu

Lisansli DLE Ajax Sorunu

lemaster
lemaster 26-02-2015, 19:58
Merhaba. Bu gun dle lisans aldim. resmi siteden lisansli surumu indirdim. Engine klasorunu kendi siteme ana dizine yukledim. shimdi site geneliden admin panel dahil java ajaxla ilgili hic bir shey calishmiyor. orneyin admin panelden resim yuklemeye calisdigim zaman yukleme penceresi acilmiyor. sitede hic bir slider calishmiyor.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
lemaster 27 Şubat 2015 18:50
@cepkutusu, DLE resmi sitesinde kayit oldum. lisans al bolumune tikladim domain adini yazdim odeme sayfasina gecdim. paypal ile odedim 3990 rub olan ucreti. mail adresime lisans kodum geldi. resmi sitededen orjinal dleyi yukledim, @MaRZoCHi, nin soyledyi gibi engine klasorunu kendi sitemin bulundugu hosta ana dizine atdim. yukleme tamamlandikdan sonra admin panele girdigimde lisans kodu ni girmem icin bildirim cikdi. lisans kodumu girdim her hall oldu. bir gun sonra dle resmi sitesinden domainimin korsan (pirat) kopya kullanan siteler listesinden silindigi ile ilgili bir mail geldi . Dle ile ilgili sorunlarda dle resmi sitesindeki forumdan destek ala bilecegimde bildirildi.
0
cepkutusu 27 Şubat 2015 11:19
lemaster işlemleri nasıl yaptın? Makale şeklinde anlatırmısın ?
0
lemaster 27 Şubat 2015 08:29
@MaRZoCHi, Null surumdeki javascript dosyalarini geri yukledim sorun hall oldu. Teshekkurler.
3 779
MaRZoCHi 26 Şubat 2015 23:07
javascript lerle ilgili bir problem gibi gözüküyor. FTP ve admin bilgileri gönderebilirseniz bakabilirim...

--------------------