» » » » Kayıt Hatası Ve Resim Logosu

Kayıt Hatası Ve Resim Logosu

mcpapas
mcpapas 11-02-2015, 18:21
Merhabalar Arkadaşlar 2 Sorum Olacak

1. Soru:
Websitemdeki Ziyaretçiler Kayıt Ol Butonuna Tıklayınca Ne yazık ki sitemize kaydınız yapılamıyor, bu IP adresi daha önce sitemizde spam amaçlı kullanıldığı için kaydedildi.Eğer spam olarak olmadığına inanıyorsanız, internet sağlayıcınız aracılığı ile IP adresinizi değiştirirseniz kayıt mümküm olacaktır gibi bir hata alıyorlar bu hatayı düzeltmem için yardım edebilcek olan varmı ?

Hata Ekran Görüntüsü:
Kayıt Hatası Ve Resim Logosu

2. Soru: Websiteme Upload Ettiğim Resimlerin Sağ En Altında Dle'nin Logosu Var Onu Kendi Logomla Nasıl Değiştireceğim..

Yardımlarınızı Bekliyorum... Teşekkürler.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mcpapas 12 Şubat 2015 15:11
@marika, Hocam Mükemmelsiniz, Çok Teşekkür Ediyorum Güzel Yorumunuz İçin. Sorun Düzeldi. Watermark_light.png Çok Aramıştım Çook :)

@marika Hocam Bir Sorum Daha Olacak Fullstory.tpl De Youtube Player Aracılığıyla Göstermek İstiorum İlave Alan Felan Ekledim Ama Video Gözükmüyor. Eklediğim Kod:
 [xfgiven_onizleme]<center><td>Video Önizlemesi:</td><br><iframe width="680" height="340" <td>src="[xfvalue_onizleme]" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></center>[/xfgiven_onizleme]

Bu Kodu Oluştudum Admin Panelinde Makale Eklerken Youtube Url Giriyorum Boş Gözüküyor ?? Yardımcı Olursanız Sevinirim.
0
marika 11 Şubat 2015 20:47
1. /admin.php?mod=options&action=syscon da Güvenlik sekmesindeki Giriş "Güvenlik Seviyesi" ni normale alırsan sorunun düzelmesi gererkir.

2. site.com/templates/temaismi/dleimages/ de watermark_light.png ve watermark_dark.png resimleri yerine transparan küçük logolar hazırlayıp aynı isimle dleimages klasörüne atarsan istediğin olur.