» » » » 3 Adet Çok Büyük Boyutlu Error Log

3 Adet Çok Büyük Boyutlu Error Log

cepkutusu
cepkutusu 27-01-2015, 02:16
arkadaşlar sitemin yedeğini alırken 3 tane error log dosyasının çok büyük olduğunu gördüm.

Bu dosyaların içini temizlesek ne olur ?
Bu dosyalar neden böyle büyük ?

Yoksa ben mi şüpheleniyorum olması gereken bumudur ?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Engin 27 Ocak 2015 20:48
hatayı bildirdim. sağol mustafa sayende gördük. dediğin gibi arkadaşlara örnek olur.
0
cepkutusu 27 Ocak 2015 20:41
@Engin, Engin abi o hata hostumuzla alakalıymış. Ticket aç o hatayı kapatıyorlar. ileride böyle hatalarla karşılaşan arkadaşlara referans olur belki
0
Engin 27 Ocak 2015 19:59
Aşağıdaki hatalardan ne kadar isterseniz var.:)

[27-Jan-2015 17:52:25 UTC] PHP Warning: Unknown: function '4096' not found or invalid function name in Unknown on line 0
0
cepkutusu 27 Ocak 2015 19:37
@MaRZoCHi, evet mehmet engine/error_log un içindeki hatalar dosyaların olmadıklarını gösteriyormuş. Dosyaları tamamlıyorum :D
3 779
MaRZoCHi 27 Ocak 2015 18:15
@cepkutusu, 2. ve 3. hatalar gerekli kütüphane dosyalarının eksikliğinden veya uyumsuzluğundan kaynaklı gibi.
1.hatada /uploads/files/Next-Launcher-3D-Lite-Version-1.56.apk dizinindeki dosya bulunamıyor diye.

--------------------
0
cepkutusu 27 Ocak 2015 18:08
/public_html/engine/error_log içi

/public_html/engine/modules/antibot/error_log içi

/public_html/engine/classes/min/error_log içi

Dün bu 3 dosyadada aslında aynı hata vardı ve boyutları 120 MB olmuştu. Hosting şirketimle görüştüm gerekli ayarları yaptılar şimdi devamlı hata almıyorum ama bugün yukarıdaki hatalar gelmiş onlara ama sanırım zararı yok.

4096 lı bir kod veriyordu ve devamlı her saniye işliyordu. Ama şuanlık hallettik.

Bence herkes o error dosyalarına baksın bir kontrol etsin
0
CepTiM 27 Ocak 2015 17:18
ben log dosyalarını siliyorum mustafa abi sıkıntı olmuyor.
vb de mybb de wordpress de siliyordum dle de de siliyorum error.log dosyası o kadar da önemli bi dosya degil olmazsada olur yani sıkıntı olmaz
3 779
MaRZoCHi 27 Ocak 2015 10:07
Log dosyaları olulan hataların hayıt edildiği dosyadır. İstersen bilgisayarına indirip gönder, sitedeki hataları görebiliriz böylece. Daha sonra silebilirsin. Silmek iyi olur, her seferinde dosyayı açıp ekledikçe, artan boyut ile birlikte kasacaktır kısaca.

--------------------