» » » » Reklamları sitenin kenarılarına ekleyemiyorum

Reklamları sitenin kenarılarına ekleyemiyorum

karayel-tr
karayel-tr 18-01-2015, 15:19
Selamün aleyküm arkadaşlar,

sitem; www.fetvamerkezi.com

sorum şu ki; google adsense reklamlarını sitenin en üstüne eklemek istemiyorum onun için şuan en altta ama sitenin kenarındaki boş kısımlarada bu adsense reklamlarını eklemek istiyorum. nereden ve nasıl yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
iyi günler.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
KAYA 18 Ocak 2015 23:33
Google Söleşmesi Nasıl Bilmiyorum. Ben Farklı Yerden Reklam Alıyorum.Fakat Google 'dan Baktım Reklam Yerleşimi Politikaları Mevcut.

Sayfa başına reklam sınırı:

Şu anda AdSense yayıncıları her sayfaya aşağıdakileri yerleştirebilir:
En fazla üç tane İçerik için AdSense birimi
En fazla üç bağlantı birimi
En fazla iki arama kutusu

Daha Fazla Bilgi İçin Link:
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr#Ad_limit_per_page
0
karayel-tr 18 Ocak 2015 22:57
@Evan, Teşekkür ederim.
0
Evan 18 Ocak 2015 22:56
@karayel-tr Sayfayı takip etmezse banlanma olmuyor, eğer kullanıcı sayfayı scroll ettiği halde sen zorla reklam gösterimi yaparsan banlanırsın. Zorla click yaptırma, modal pencerelerde reklam gösterimi ve zorla reklam gösterimler banlanma sebebi. Banlanmamak için normal kullanım yapmak en iyisi. Tabi burada karar yayınlayıcı olarak size kalmış. Banlanmayı göze alıyorsanız ekleyebilirsiniz.
0
karayel-tr 18 Ocak 2015 22:52
Anladım. teşekkür ederim.

Şimdi anasayfanın sağına ve soluna adsense reklamı eklersem banlanırmıhyım?

kardeşim ben reklamları yatay olarak değil dikey olarak eklemek istiyorum. yardımcı olabilir misin. sizin dediğinizi yapınca yatay olarak ekleniyor reklam.
0
KAYA 18 Ocak 2015 22:15
Aleyküm Selam Arkadaşım.

Sayfanın Sağında (Kayan) Reklam Eklemek İçin:

<div id="sagdakayan" style="position: fixed; right: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Alanı</div>

Sayfanın Sağında (Sabit) Reklam Eklemek İçin:

<div id="sagdasabit" style="position: absolute; right: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Kodu</div>

Sayfanın Soluna (Kayan) Reklam Eklemek İçin:

<div id="soldakayan" style="position: fixed; left: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Kodu</div>

Sayfanın Solunda (Sabit) Reklam Eklemek İçin:

<div id="soldasabit" style="position: absolute; left: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Kodu</div>

Yukarıdaki Kodları Temanızın İçinde Bulunan Main.tpl Dosyası 'nda <body> Altına Ekleyebilirsiniz.

“left, right ve top 0 px”

Alanlarını Kendi Temanıza Göre Düzenleyebilirsiniz.

İyi Çalışmalar.
0
KAYA 18 Ocak 2015 22:00
Aleyküm Selam Arkadaşım.

Sayfanın Sağında (Kayan) Reklam Eklemek İçin:

<div id="sagdakayan" style="position: fixed; right: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Alanı</div>

Sayfanın Sağında (Sabit) Reklam Eklemek İçin:

<div id="sagdasabit" style="position: absolute; right: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Kodu</div>

Sayfanın Soluna (Kayan) Reklam Eklemek İçin:

<div id="soldakayan" style="position: fixed; left: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Kodu</div>

Sayfanın Solunda (Sabit) Reklam Eklemek İçin:

<div id="soldasabit" style="position: absolute; left: 0px; top: 85px; z-index: 1;">Reklam Kodu</div>

Yukarıdaki Kodları Temanızın İçinde Bulunan Main.tpl Dosyası 'nda <body> Altına Ekleyebilirsiniz.

“left, right ve top 0 px”

Alanlarını Kendi Temanıza Göre Düzenleyebilirsiniz.

İyi Çalışmalar.
0
Evan 18 Ocak 2015 20:58
Benim bildiğim kadarıyla sayfayı takip eden reklamlar fark edilirse hesabınız kapatılır ve paranızı çekmediyseniz el koyulur. Sorunun yanıtını Google'da arayarak bulabilirsiniz, bu DataLife Engine ile ilgili bir sorun değil, HTML kodu arıyorsunuz siz. Google'dan bulduğunuz kodu main.tpl içerisine ekleyeceksiniz.