» » » » Yönetici tarafından yüklenen dosya boyutu

Yönetici tarafından yüklenen dosya boyutu

By_AdmiraL
By_AdmiraL 13-01-2015, 10:01
Merhaba. DLE 10.3-de rar,zip dosya yüklüyorum 5-6 MB falan. Ama hata çıkıyor. Aslında dosya boyutu 20MB yazıyor en fazla. Nasıl düzelde bilirim?
Hata: PHP Error: The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 15 Ocak 2015 20:38
BU işlemi siz değil hostcunuz çözecek.
0
By_AdmiraL 15 Ocak 2015 19:36
@marika, her bir şeyi kontrol etdim. baktım amma olmadı. olmuyor.
0
marika 13 Ocak 2015 19:43
Düzelmesi gerekiyor. Php.ini sunucu yönetimi size ait değilse bunu hostcu yapar.

The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini

Buradaki cümle "Yüklenen dosya php.ini içindeki upload_max_filesize yönergesini aşıyor" diyor. Buda benim dediğimdir.

Eğer yüklediğiniz zip ya da rar hatalı sıkıştırıldığından olsaydı böyle bir hata almazsınız.

Bi ihtimalde, sunucudaki size atanan maximum disk alanını aştırmıştır bu dosya. Disk alan kotanızı doldurup doldurmadığınıza bakınız.
0
By_AdmiraL 13 Ocak 2015 19:13
@cepkutusu, bunlarin hepsi yapildi ama olmuyor

@marika, ben bunlari biliyorum. fakat her bir yolu denedim olmadı. Hosting paketi üst zaten. 20 mb falan yükleme izni var. 5-6 mb yüklüyorum olmuyor. Dle grubu ayarlarını da limitsiz yaptım olmadı. O yüzden size sormak istedim
0
cepkutusu 13 Ocak 2015 17:49
Admin Paneli / Kullanıcı Grubu Yönetimi / Yönetici (Düzenle) / Konu /

Yüklemelere İzin Ver işaretle
Bir makaleye yüklenebilecek En Fazla Resim Sayısı : 0 olsun
Bir makaleye yüklenebilecek En Fazla Dosya Sayısı : 0 olsun
Sunucuya Yüklemeye İzin Verilen Dosya Büyüklğü (KB Cinsinden) bunu 0 yapınız...
Dosya Uzantıları: (istediğin uzantıları gir)

Büyük ihtimal problemin düzelecektir.
0
marika 13 Ocak 2015 16:16
Bunları bilmiyorsanız nasıl destek sitesi açmayı düşünüyorsunuz. Biri sitenizde bir şey sorduğunda gelip buraya mı soracaksınız?

Aldiginiz hosting paketinde maximum dosya yukleme boyutu sınırını gecen bir yukleme yapmisiniz. 20 mb buyuklugunde dosyalar yuklemek istiyorsaniz hosting firmaniza bildiriniz. Dosya yukleme siniriniz artirsin. Ya da bir ust hosting paketine geciniz.