DLE ve Adsense

rnajans
rnajans 1-01-2015, 23:13
Merhaba arkadaşlar,
Biraz saçma olabilir ama Adsense den aldığım reklam kodunu sitemin tema dosyasına main.tpl ye ekledim ancak sitede reklam görünmüyor. Bu kodu adsense eklenmemiş varsayıyor ve onaylanmıyor. Bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Site adresim: www.oyunbolgesi.com
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mehmet 4 Ocak 2015 19:38
Hocam size şunu öneririm web siteniz onarımda veya daha henüz yapım aşamasındadır gibi görünmemesi lazım kolay rahat ve ziyaretçilerin kolayca dolaşabilecekleri olması gerekir. Bir ikincisi özgünlük ve sabır gerektirir çok önemli Kolay gelsin.
0
mondschein 4 Ocak 2015 15:58
@B.heyula,

hocam nasıl bir siteymiş :)

bir ara max gunluk 42 lirayı gormustum :D
0
B.heyula 3 Ocak 2015 23:26
@marika,
Güzel bir soru :) Pm olarak attım.
0
marika 3 Ocak 2015 23:21
@B.heyula, 30-40 bin lira dediğin kişiler ingilizce içerikten mi (adsense ile) kazanıyor bunu. İçerikler niş içerik mi genel siteler mi?
0
rnajans 3 Ocak 2015 00:17
Ben adsense den kazancımda sınır düşünmüyorum ne kadar kazanabilirsem mantığındayım. Elimde başka projelerde var çünkü ve oldukça fazla kazanabileceğimi düşünüyorum.
0
B.heyula 2 Ocak 2015 23:29
@rnajans,
Bu konuda sana şunu söyleyebilirim eğer adsenseyi,bana aylık 400-500 TL kazandırsa yeter daha ne isterim mantığında isen blogger da kurabilirsin.Kurmuş olduğun blogger ile maximum göreceğin aylık kazançlar 1 milyardır.Ben sana aylık 30-40 milyar kazanmaktdan bahsediyorum.ben hiçbir zaman aylık kazancımı 6 milyar üstüne çıkaramadım ama yakın çevremde 30-40 milyar kazanan arkadaşlarım var.Kısaca sorunu şöyle cevaplayım Adsenseden ne beklediğine göre cevap değişir.
0
rnajans 2 Ocak 2015 23:17
anladım üstad. peki internet araştırmama göre blogger üzerinden kurulan sitelere google öncelik veriyormuş. bir domain almak yerine blogger üzerinden bir blog açmam ne kadar etkili ve doğru olur?
0
B.heyula 2 Ocak 2015 22:19
@rnajans,
Öncelikle soruna cevap vereyim.Sitene yerleştirdiğin reklam kodu incelenmeye alınacak eğer olumlu olursa onaylanacak ve reklamlar aktif hale gelecekdir.Yani reklam kodunu ekle ve olumlu olumsuz sana dönüş yapılmasını bekle.

Benim naçizane fikrim :
Bu adsense hesabını hemen aktif hale getirmek istiyorsan eğer, bir domain al bu domain mobilya veya moda üzerine olsun,bu siteye orjinal olarak 10-15 tane özgün olarak makale gir ve tekrar bu hesab üstünden başvur.Başvurun kesinlikle kabul edliecektir.Burda anlaman gereken olay şudurki google senin sitene reklam verip vermemeyi incelemiyor, google şuanda senin Adsense hesabını aktif edip etmeme konusu inceliyor.Kullanıdığın sistem DLE warez içeriğin araştırmılarıma göre tamamen kopyala yapıştır mantığı.Örnek olarak bir konundan bazı cümleleri google da arattım sonuç BAKINIZ durum buşekilde olunca adsense senin başvurunu kabul etmeyecektır.Ama dediklerimi yapıp başvuruda bulunursan üyeliğin aktif edilir.Zaten üyelik aktif edildikten sonra bu oyun sitenede istediğin reklam birimlerini koyabilirsin.Son olarak aktif edilmiş bir hesapda istenilen her siteye reklam kodu konulur ve bu reklamlar hemen çıkmaya başlar.Site içeriği warez dahi olsa adsensenin dikkkatini çekmediği sürece para kazanmaya devam bile edebilirsin.Ama illaki bir gün farkedilir.
0
rnajans 2 Ocak 2015 22:03
Yani olay şöyle oldu, ilk başvurduk ve reddedildik. Daha sonra adsense akademiye kayıt olduk ve birden başvurunuz inceleniyor. Başvurunuzu onaylıyormusunuz sorusu ile karşılaştık. Onayladık ve karşımıza bu pencere açıldı. Reklam alanı oluşturduk kodu siteye ekledik ve anasayfada bu mesaj en baştan beri vardı ve hiç değişmedi. Zaten hesabı yeni oluşturduğumuz için beklememiz gerektiğini düşünüyoruz. Sorum şu ben siteye kodu eklediğimde "Reklam kodunu www.oyunbolgesi.com adresine yerleştirin." metninin başındaki nokta yeşil tik e dönüşmeli mi dönüşmemeli mi? Yani kodu ekleyip beklememiz mi gerekir yoksa hesapta kod eklenmemiş mi görünüyor? İlginizden dolayı teşekkürler.
0
B.heyula 2 Ocak 2015 19:37
@rnajans,
Adsense hesabınız yeni olduğu için onaylama aşamasındadır.Bu onay süreci kanımca onaylanmayacaktır.Adsense hesabını aktif hale getirmek için moda veya mobilya sektörleri üzerine kurulu bir site açıp,içeriklerinizi güncel ve özgün tuttuktan sonra tekrar bu hesap üstünden başvuruda bulunun.
0
mondschein 2 Ocak 2015 16:18
@rnajans,

galiba adsenseye yeni basvurdunuz o yuzden olabilir. veya oyun gectigi için ilgegal site mi diye arastırabilirler
0
rnajans 2 Ocak 2015 15:09
Adsense GörünümüAdsense Görünümü
Kodu ekledim ancak adsense anasayfası bu şekilde görülüyor. Bu normal mi?
0
B.heyula 2 Ocak 2015 11:20
@rnajans
Öncelikle temanın main.tpl sinde bulunan tüm reklam birimlerini kaldır.Daha sonra anasayfada resim yazı orantısını sağla.Bundan kastım şu 1 resimin altında en azından 100-120 karakterlik bir açıklaması olsun.Bu işlemlerden sonra sadece 1 adet 728*90 reklam birimi oluştur ve sadece anasayfaya kodu yerleştir.Reklam onaylanacaktır daha sonra reklam birimlerini arttırabilirsin ama en büyük yanlışın oluşturduğun bir 728*90 reklam birimini sitenin her yerine koyman 728*90 reklam birimi kullanmayı düşünüyorsan her bölüm için yeni bir birim oluştur ve o kodları temaya ekle.

Sitenin İçerik Kod Oranı :
- İçerik Boyutu: 2.03 KB
- Kod Boyutu: 29.79 KB
0
fatihcray 2 Ocak 2015 09:14
aynı dert bendede var resim olayını çözünce bende bu konuyu açıcaktım