» » » » BOT Modülü Alınacaktır.

BOT Modülü Alınacaktır.

Özkan
Özkan 29-12-2014, 19:04
Merhaba arkadaşlar

-Wordpress DLE ye DLE den Wordpress'e DLE'den DLE'ye Konu ve yorumları yeni kurulan web sayfasına taşıma işlemini başırılı bir şekilde yapacak MODUL arıyorum. Belirttiğim özelliklere yazılmış bot modulü satın alacağım. Fiyatlarınızı bekliyorum!
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 31 Aralık 2014 06:59
@Özkan, DLE den DLE ye olacak sistemde bir problem yok. Fakat konuyu botla çekmek yerine db hasarda görse db alıp import etmek daha mantıklı ve masrafsız olacaktır. WP den çekilecek konularda da bir problem olacağını sanmıyorum. Log'a yazdırmak kolay içeriği çektikten sonra.
Tarih verme ile ilgili, bir önceki mesajımda bilgi vermiştim.

--------------------
0
Özkan 30 Aralık 2014 23:21
Benim için resimleri çekmesi önemli değil. Ben bu DLE için Mysql database her hangi bir şekilde hasar görmüşse onartırmak yerine Konuları bire bir çekmesini istiyorum. Zaten konuların içinde resim linkleri mevcut. Resim konusunda yapmam gereken uploads klasöründe bulunan resimleri hedef DLE ye yüklemek olacak. DLE den DLE ye botun yapacağı konu içeriğini, id sini ,link'i ve etiketleri bire bir taşımasını istiyorum. Wordpress den de DLE ye taşınan konularda aynı prensiple olacak. Sadece bir fark olacak. A WP sitesindeki linki B DLE sitesine konuyu eklediği oluşan o yeni linki ayrı bir LOG dosyasına yazmasını istiyorum. Yönlendirme yapabilmek için gerek. Detay istersen telefonda bot ve istediğin ücreti hakkında konuşmak isterim.
3 779
MaRZoCHi 30 Aralık 2014 22:18
@Özkan, Bot için istediğiniz özellikler neler mesela? Konudaki resimleri çekip, siteye indirmesi. Ayrnı şekilde eklentileri(dosyaları) da indirmesini istiyor musunuz? Ayrıca burada ancak WP to DLE ve DLE to DLE bot yazan bulabilirsiniz. WP yapısını bilen birilerinin olduğunu sanmıyorum bot yazmak için. Uygun vaktim olursa bu konuya bakabilirim. Ama kesin bir tarih veremeyeceğim önümüzdeki 1 ay için.

--------------------
0
Özkan 30 Aralık 2014 22:00
O konuyu incelemiştim. Ayrıca tüm linkler patlamış. WP to DLE bot dan bahsediyor. Ben WP to DLE , DLE to WP Ve DLE to DLE modül satın alacağımı yazdım. 1 bot bu 3 işlemi sıkıntısız yapabilmeli. Dikkatinizi çekerim...
0
marika 30 Aralık 2014 02:05
//forum.dle.net.tr/gelistiriciler/fikirler-ve-projeler/521-wp-to-dle-betigi
.html konuyu inceleyiniz.