» » » » Google'da nasıl yükselirim

Google'da nasıl yükselirim

attackred
attackred 28-12-2014, 22:06
Merhabalar DLE kurdum ve yama sitem var ama rakipler çok güçlü bazı kelimelerde 2-3 sayfalara kadar geldim 2 günde bazılarında ilk sayfadayım. Şimdi benim daha ileri gitmemiş nasıl sağlarım? Her açından neler yapmalıyım maddiyat demeyin pek maddi konuda iyi değilim
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
attackred 29 Aralık 2014 07:13
@Özkan, @marika, teşekkürler. H1,h2 yağları kullansam görüntüyü bozuyorlar. Peki cssten bir stil atasam ve yine <h1> şeklinde kullansam işe yarar mı acaba?

Link içinde teşekkürler okuyacağım
0
marika 29 Aralık 2014 00:20
Seo uzmanları tarafından mutabık olunmuş 200 seo ipucu. Türkçeye çevrilmiş halini inceleyiniz. ve yapabilecekleriniz uygulayınız. http://www.reknova.com/google-siralama-kriterleri
0
Özkan 28 Aralık 2014 22:56
Merhaba;
O çok güçlü bazı kelimeler dediğinizin diğer web sitelerine makale yazıp çalışma yapmanız gerekiyor. Web sayfanıza yazmış olduğunuz her konunun özgün olmasına dikkat edin. Copy / Paste yapmakta kaçının. H1, H2, H3 Tag kullanımına özen gösterin. Örnek web siteniz aydınlatma üzerine diyelim. Google aramalarında aydınlatmada listeleme yapan alakalı sitelere çalışma yapıp linkinizi vermelisiniz. Eğer Aydınlatma değilde Sulama ile ilgili web siteye alakasız çalışma yapmaktan kaçınmalısınız!