» » » » Template not found: /templates/Default/forum/addpost.tpl Hatası

Template not found: /templates/Default/forum/addpost.tpl Hatası

otomasyoncu7
otomasyoncu7 6-12-2014, 22:05
Ben simple BB forumu default temada değil pisces temasında kullanmak istiyorum yani forum için ayrı bir tema olsun istiyorum. Katagoriler kısmından forum için ayırdığım katagorilerden tema olarak piscesi seçtim her şey çalışıyor. Sorun "Yeni Konu Ekle" butonuna basınca :
http://www.vizefinalsorupaylasimi.tk/addpost/4/ linkinde "Template not found: /templates/Default/forum/addpost.tpl" bu hatayı alıyorum.
burada templates default kısmını katagorilerde değiştirdiğim gibi değiştirmeme yardımcı olursanız pisces temasını tam ekran yapıp kullanabileceğim. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
otomasyoncu7 7 Aralık 2014 12:52
dle 10.3 de Simple BB forumu pisces teması için tam ekran yapmak istiyorum. Birkaç çözüm denedim tam ekran için tema da değişiklikler yaptığımda forum tam ekran oluyor fakat konu eklerken tam ekran görüntüsü gidiyor. sidebar geri geliyor. Bunun yüzden simple BB forum için ayrı bir tema kullanmayı düşündüm. Tek sıkıntı addpost.tpl e geçince varsıyılan temayı görmesi. buna css le veya tpl dosyasında değişiklik yaparak çözüm bulabilirsem tam ekran gorunümü kullanmak için picsesforum isminde bir temam kullanacağım.
0
otomasyoncu7 7 Aralık 2014 12:41
@MaRZoCHi hocam peki css veya tpl dosyasında değişiklik yaparak simpleBB forum için default temayı değil de pisces temasını kullanmasını sağlayamaz mıyım ?
3 779
MaRZoCHi 7 Aralık 2014 12:33
@otomasyoncu7, Normalde admin panelden temanız Default olarak seçili. forum kategorisi için seçtiğiniz tema addpost sayfasında aktif olmaz. Temanızı admin panelden pisces olarak seçmelisiniz.

--------------------
0
otomasyoncu7 7 Aralık 2014 12:12
VArsayılan tema olarak default seçildiğinde 3. ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum ama varsayılan tema olarak pisces seçildiğinde bu hatayı almıyorum. ben pisces ce pisces forum olmak üzere sitede iki tema kullanmak istiyorum. piscesforum temasında forumu tam ekran yapıp sidebarı tamamen ortadan kaldırmak istiyorum. Forumun tüm eksikliklerini tamamen tamamladıktan sonra da .com lu siteye direk tema olarak forumu ekleyip gerekli katagorileri açıp kullanmaya başlayacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder , gelecek hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim :)