» » » » DLE Siteyi Android Telefondan Yönetme Uygulaması

DLE Siteyi Android Telefondan Yönetme Uygulaması

rnajans
rnajans 21-11-2014, 22:16
Merhaba arkadaşlar,
Günümüzde mağlumunuz birçok kullanıcı internet sitesini mobil akıllı telefonlar üzerinden yönetiyor ve bu işlem giderek yayılıyor. DLE nin admin paneli mobil uyumlu bazı hatalar mevcut olsa da ancak bun alternatif kullandığınız bir android uygulaması var mı? DLE sitenin içeriğini şu android uyulama ile rahatlıkla yönetebilirsin dediğiniz bir uygulama varsa ve bu bilgiyi paylaşırsanız çok memnun olurum. Herkese hayırlı günler dilerim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
hcelenk 23 Şubat 2016 19:11
Dle nin Sitesini veya Admin panelini Çok rahat kullanabiliyorum mobilden..
Özelliklede tablet yada note telefondan çok kullanışlı.
Pc deki bütün işlemleri yapabiliyorum..
Tabiki Puffin le giriyorum Html5 desteklediğinden.

Tablet derken 300 - 500 tl lik tablet olmayacak kasar yani :D
0
lemaster 23 Şubat 2016 11:58
@rnajans, One dle bu. güzel bir proje. ama malesef geliştirme aşamasında. bir çok eksik yanları var. mesele makale yazarken editor yok. sade düz yazı yaza bilirsinin. resim upload edemezsin. irelleyen zamanlarda belki kullanışlı olur. Mehmet beyde bir uygulama geliştiriyor. İnşallah bu söylediklerimizi dikkate alır.
0
rnajans 23 Şubat 2016 00:53
http://8dle.ru/free-modules/6021-onedle-10-upravlyay-saytom-cherez-android.html

Bu linki anlayan arkadaşlar bir kontrol edebilirmi sanırım bu uygulama is görür. .
0
lemaster 30 Ağustos 2015 11:16
Admin clup sitesinin gelisdirdigi one dle isimli bir uygulama var. Gayetde başarılı bir uygulama. Fakat eksik yanlari var. Şu an asamasinda. Bir sonrakı surumde eksik yanlari giderilirse çox kullanisli olur.
0
cepkutusu 18 Aralık 2014 20:42
Bence her cihaz yapabildiği işi yapmalı :D

Sitendeki kötü yorumları silebiliyorsan,gönderilen içerikleri onaylayabiliyorsan bence yeterli...
0
KAYA 18 Aralık 2014 20:16
http://www.appsgeyser.com/create/url/ Burdan Uygulamanı Oluşturup, Android Telefonuna İndirip Kullanabilirsin.
3 779
MaRZoCHi 18 Aralık 2014 20:06
@CepTiM, Evet böyle bir uygulama yok ne yazık ki.

--------------------
0
CepTiM 18 Aralık 2014 20:03
malesef öyle bir uygulama şu anda yok araştırdım rus sitelerin den özellikle fakat bulamadım ...
Bulunmadıgı için de böyle bir uygulama olmadıgı kanısındayım
0
rnajans 23 Kasım 2014 16:45
Uzun uzun araştırdım. Bu işi yapsa yapsa Marzochi yapar. Çıkarsın ücretli bir mobil uygulama satın alalım. dle.net.tr shop a da yakışan bir uygulama olur hem. iyi günler dilerim.
0
rnajans 22 Kasım 2014 20:40
Cevaplarınız için teşekkürler. Yapılacak herhangi bir çalışmayı veya rastlanılan bir uygulamayı paylaşırsanız ayrıca memnun oluruz.
0
omerkul 22 Kasım 2014 12:37
Aslına mobil platformlar üzerinde uzmanlığı olanlar bu tür bir uygulamayı rahatlıkla yapabilirler, siteyi yönetmekten ziyade; blog tarzında mobilden yeni konu ekleme özelliği olan bir uygulama olsa çok güzel olurdu. Böyle bir uygulama yapılması bana çok mantıklı geliyor, birkaç gündür benim de aklımdaydı. Bu iş için birkaç arkadaşımla görüşeceğim, imkansız değil sonuçta parametreler doğru olsun en önemlisi bu.
0
marika 22 Kasım 2014 11:30
Herhangi bir uygulama ile dle admin panelini kullanamazsınız. Dle admin paneli android uygulmaya çevirmek lazım. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Olsaydı mutlaka rastlardım.