» » » » Üyelik ve giriş hakkında sorunlar

Üyelik ve giriş hakkında sorunlar

spyajan
spyajan 14-10-2014, 16:07
üyelık ve giriş hakkında sorunlar
iyi günler 2 gündür bir sorun yasıyorum siteye bir türlü giriş olamıyorum ve üyelık yapamıyorum
giriş yaparken süreklı bunu süyluyor
hiç giriş yapmadım yapamıyorumda

cok fazla giriş yaptınız lütfen 20 dk sonra tekrar deneyin diye
20 dk hiç bitmıyor bunu nasıl kaldıra bilirim acaba

üye olurken süreklı bu gelıyor
Bilgi
Ne yazık ki sitemize kaydınız yapılamıyor, bu IP adresi daha önce sitemizde spam amaçlı kullanıldığı için kaydedildi.Eğer spam olarak olmadığına inanıyorsanız, internet sağlayıcınız aracılığı ile IP adresinizi değiştirirseniz kayıt mümküm olacaktır.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Kurapika78 15 Mart 2017 01:16
@Reborn, Ben uyguladım bir şey değişmedi.. normal üyeler için bunu yapmıyor admin girişi yapınca bunu yapıyor cidden anlayamadım.
0
Reborn 14 Mart 2017 22:33
Spyajan kardeşim bak altta çözüm için bir başlık link'i verilmiş onu inceleyip uyguladın mı?
Buyur tekrar link verelim. Tıkla > IP SORUNU ve ÇÖZÜMÜ
0
Kurapika78 14 Mart 2017 00:50
@MaRZoCHi,Hocam Dle 11.2 sürümünü kurdum yine aynı sorunu yaşıyorum. Giriş yapıyorum sitede bir yere tıkladığımda tekrar çıkış yapıyor. Aynı şekilde giriş yapıyorum admin panelinde bir yere tıkladığımda yine çıkış yapıyor. Bunun nedeni nedir ?
0
Reborn 9 Mart 2017 19:48
@Kurapika78, DLE Tema sürüm güncellemelerini sırasıyla tüm versiyonlar için uygularsanız, temanız yine stabil çalışır. Önce tema için bileşen güncellemesi sonrada sistem güncellemesi yapmanız iyi olur. Malum güvenlik açıkları var eski sürümlerde. Ayrıca son sürümde çok güzel yeni özelliklerde var.
0
Kurapika78 9 Mart 2017 17:25
@Reborn, Kullanmış olduğum tema en stabil bu DLE 10.4 sürümünde çalıştığını düşündüğüm için bunu kullanıyorum hocam. Yeni sürüme yüklediğimde bir takım sorunlar olmuştu.

@MaRZoCHi, Teşekkürler hocam yine kurtardınız beni :) Sorun çözüldü.
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2017 11:35
Bu sorunun nedeni sunucudaki güvenlik ayarından kaynaklı olarak tüm kullanıcıların ip sinin aynı görünmesi.
Eski sürüm kullanıyorsanız ilk olarak bunu deneyin: Her üye için aynı IP sorunu
Yeni sürüm deneyin.

--------------------
0
Reborn 9 Mart 2017 09:45
Dle'nin eski sürümlerini kullananlarda oluşan sorunlar gibi, niye son sürüme geçmiyorsunuz?
0
Kurapika78 9 Mart 2017 01:48
@MaRZoCHi,Aynı hatayı şu an ben alıyorum. Yeni konu açmamak adına buraya yazmak istedim. DLE 10.4 Kullanıyorum. Arkadaşın anlattığı sorunun aynısı bende var. Bu neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebiliriz ? Sitem:
0
SezerNW 19 Kasım 2016 12:07
Bende siteme giriş yapamıyorum kullanıcı adımı şifremi giriyorum giriş yap diyorum sayfa yenileniyo ama hiç bişey olmuyo yardım lütfen
Sitem
0
spyajan 18 Ekim 2014 16:37
yaptım tşk ederim
0
spyajan 18 Ekim 2014 09:34
kardeşım baska bilgisayardada admin girişi yaptım gene aynı hatayı aldım neyden kaynaklıdır acaba istersen sende bir giriş yap deneme olarak
0
omerkul 18 Ekim 2014 00:06
Şuan sizin siteniz üye oldum, deneme amaçlı makale de yayınladım hiçbir problem yok, çıkış yapıp giriş yapıyorum hata vermiyor. Durum sanırım bilgisayarınızla alakalı
0
spyajan 17 Ekim 2014 09:27
site adresim www.turkmmox.com kac defa silip tekrar yükledim bir türlü olmadı yardımcı olursan cok sevinirimkardeşim
3 779
MaRZoCHi 15 Ekim 2014 21:00
Site adresiniz nedir. Bu durum sunucuya bağlı nedenlerden kaynaklanıyor. Her kullanıcının IP sini aynı görüyor olabilir. Cookie veya Session problemi de olabilir.

--------------------