» » » » Taglar Hakkında Soru

Taglar Hakkında Soru

Stack
Stack 6-10-2014, 08:32
Merhaba İçerik Depolamak adına hızlı olmak için zamanında hiç bir konumun içerisine editörden h1 h2 h3 h4 h5 h6 tagı işlemedim.
H2 yi fullstory'de

{title}

diye değiştirdim.
{fullstory} yide h3 olarak eklesem. kısmen optimize etmiş olurmuyum?

ve böyle oluyorsa bu şekilde çalışmak isterim. çünki konu başlığı ve h2 tagı aynı değilmi zaten?

olarakda içeriği göstersem olurmu

eğer bu şekilde oluyorsa böyle çalışmak istiyorum

Acemiyim bu konularda Seo araçlarında tag kullanılmamış diye uyarı geliyor.
bu şekil düz mantık bişi düşündüm sizce olabilirmi acemiyim kusura bakmayın. :) ?

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Stack 8 Ekim 2014 09:33
@ProfTR, @omerkul,

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum düşündüm taşındım ve şu şekilde yapıyorum artıkın
h1 sitenin ismi
h2 konu başlıkları
h3 fullstory editör'den ekliyeceğim konu başlıkları örn: 1 adlı oyunun sistem gereksinimleri, 1 in acıklaması , 1 in boyutu vs. vs.
0
omerkul 7 Ekim 2014 03:26
@Stack, H etiketleri, "başlık >> alk başlık >> alt alt başlık" şeklinde işledikleri için ben konu içerisindeki yazılarınızın tamamen h3 veya h2, h1 gibi etiketler arasına almanızı tavsiye etmiyorum. Mantıken, içeriği arama motorlarına başlık olarak göstermiş olacaksınız. Çünkü H etiketleri başlık ve alt başlıkları belli etmek için yapılmıştır. Dediğiniz biçimde yaparsanız fullstory'da bulunan içerikleriniz tamamen başlıklardan ibaret oluyormuş gibi olacak. Bunun SEO açısından yararlı olacağını hiç zannetmiyorum. Bunun yerine içeriklerinizde bu H etiketlerini doğru bir biçimde büyükten > küçüğe doğru kullanmanız en doğrusu olur diye düşünüyorum.

{title} etiketini H2 arasına almış olmanız çok doğru olmuş, ancak makalenin tamamını H3 yapmak size yarardan çok zarar getirecektir.

Çeşitli SEO analiz sitelerine de fazla aldanmayın, üzerinde fazla çalışmayın. Orada yazılanların birçoğu teknik kısımlara yönelik tavsiyelerdir. Elbette H etiketleri çok mühim bir konudur ancak içeriğiniz de çok önemlidir. Tavsiyem mümkün olduğunca özgün yazılar yazın, bunun H etiketlerinden daha faydalı olduğunu göreceksiniz smile
0
ProfTR 6 Ekim 2014 16:58
@Stack hocam şimdi onu anlamak için bazı çalışmalar yapmak lazım bu dediğiniz tagları deneme yanılma yöntemi ile optimize mi değil mi öğrenebilirsiniz. Tavsiyem temanızı editlerken veya sitenizi optimize ederken bir kaç yerde kullanmanız sizin yararınıza. Örneğin: footer'de site adında ve ya herhangi bir reklam eklenicekse ve ya copyright yazınızda bu taglardan kullanmanız daha iyi olacaktır ama içerikte kullanmak istiyorsanız. Eklediğiniz makalelerin çok önemli yerlerinde kullanabilirsiniz.