» » » » Butonlar Görevini Yapmıyor

Butonlar Görevini Yapmıyor

Gokay
Gokay 2-10-2014, 16:25
Selam Arkadaşlar aşağıdaki Resimlerde Belirttiğim alanlar görevini Yapmamakta Butonları Nasıl çalışır duruma getireceğiz Yardımlarınızı bekliyorum sağolun...

Butonlar Görevini Yapmıyor
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 11 Ekim 2014 11:34
Tıkladığında seçili hale geliyor yani. Ben boşa yazmışım yazdıklarımı o zaman. Buton çalışıyor yani ama dle görevini yapmıyor.
0
Gokay 11 Ekim 2014 05:59
sorun şu makaleyi sabitlemek istiyorum sabitle imlecine tıklıyorum konu düzenleye geliyorum makele suan sitede sabit uyarısı geliyor fakat makale sabitlenmiyor sorun tam olarak bu arkadaşlar
3 779
MaRZoCHi 10 Ekim 2014 11:27
@Gokay, görev yapmamaktan kastınız nedir? Eğer custom ile konuları çekiyorsanız muhtemelen bu butonlar dikkate alınmayacaktır.

--------------------
0
marika 10 Ekim 2014 01:09
admin paneldekindeki bozulmanın tema ile alakası olmaz.

/engine/skins/javascripts/application.js
/engine/skins/stylesheets/application.css

lar ile alakası var.

Kurulum yaptığın dle deki /engine/skins/ klasöründeki tüm dosyaları sitendeki /engine/skins/ klasörüne tekrar bi at. Düzelmesi lazım. Atmadan önce ftp deki /engine/skins/ klasörünü yedeğini de almayı unutma.
0
Gokay 10 Ekim 2014 00:57
sayın makira direk admin panelinden ekliyorum makaleyi fakat çözemedim kurcaladım her yanı olmadı yapamıcam heralde
0
marika 8 Ekim 2014 23:24
Resimde gösterdiğiniz sayfa admin paneldeki haber ekleme/düzenleme bölümü değilse, site.com/addnews.html ise temadaki bir javascript dosyasından kaynaklanıyordur. O input butonlarının javascripti ile temanızdaki javascript çakışıyor.
0
Gokay 8 Ekim 2014 23:01
evet yerinde aslında bu sorun tema değişince oldu önceki kullandığım temada olmuyordu bu sorun
0
marika 5 Ekim 2014 21:48
Çok garip. site.com/engine/skins/javascripts/application.js javascript dosyası yerinde mi sitenizin urleden kontrol eder misiniz?
0
ProfTR 3 Ekim 2014 04:24
@Gokay kontrole edebilmemiz için site adresinizi belirtmeniz gerekir.