» » » » Dle Resim Ekleme İkonunun Kodu

Dle Resim Ekleme İkonunun Kodu

test1558
test1558 27-09-2018, 14:38
Bildiğiniz gibi dlede resim eklemek için bbcodesten resim ikonuna tıklanıyor. Yalnız resim ikonunun kodunu nereden bulabilirim? ( sitede kısa açıklamaya yalnız resim eklensin istiyorum)
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Evan 6 Ekim 2018 18:58
bbcodes.php'de yapacağınız düzenlemeleri söyledim size, eğer bunları yaparsanız sadece resim ekle butonu çıkar ve kullanıcıları yüklemesi için bir yönlendirme metniyle işlemlerini sağlayabilirsiniz. ağlayabilirsiniz. Aşağıdaki gibi özelleştirme imkanı yok.
0
test1558 6 Ekim 2018 08:17
Kısa mekale yerine sadece resim eklemek mümkün değilmidir? Mümkünse nasıl yapabilirim? Yani Kısa makale kelimesi yanında yazı için alan olmasın. Sadece resim eklemek alanı olsun (aşağıdakı resimdeki gibi bir alan)

0
Evan 3 Ekim 2018 13:08
Alıntı: test1558
Ben tam anlatmadığım için yalnış anlaşılma oldu. Ben tam olaraq makale eklede kısa açıklamaya sadece resim eklenmesini istiyorum ve sadece bu görüntünün olmasını istiyorum. Yani hiç bir ikona tıklamadan bu olsun. Önceden çok teşekkürler

DLE sisteminde shortstoy'i boş bırakma gibi bir şey söz konusu değil. Tıpkı makale başlığı gibi shortstory alanına da değer girilmesi gerekiyor. Burada şöyle bir adım izleyebilirsiniz; addnews.tpl alanından fullstory'e ait kısmı kaldırıp shortstory'e tanım girdirebilirsiniz. Resim eklemek için de ilave alanlarda bulunan yükleme seçeneğini oluşturup kullanabilirsiniz.
0
test1558 3 Ekim 2018 03:31
Ben tam anlatmadığım için yalnış anlaşılma oldu. Ben tam olaraq makale eklede kısa açıklamaya sadece resim eklenmesini istiyorum ve sadece bu görüntünün olmasını istiyorum. Yani hiç bir ikona tıklamadan bu olsun. Önceden çok teşekkürler

0
Evan 30 Eylül 2018 00:20
Şimdi anladım demek istediğinizi. engine\modules\bbcodes.php dosyasını açın ve bulun:
$startform = "short_story"; 

Bu dizinin altında bulunan $bb_code = <<<HTML kodu itibariyle kısa içerik kısmına ait bbcode eklerini görürsünüz. Burada yer alan
<b id="b_b" class="bb-btn" onclick="simpletag('b')" title="{$lang['bb_t_b']}"></b>
kodu örnek vermek gerekirse bold (kalın) yapmak için mevcuttur. Bu dizgiyi takip ederek istediğiniz butonları bırakıp istediklerinizi silerek kaldırabilirsiniz.
0
test1558 29 Eylül 2018 20:38
addnewste {bbcodes} yerine o kodu mu eklemeliyim?
denedim olmadı çünkü öyle
0
Evan 29 Eylül 2018 17:42
engine\modules\bbcodes.php dosyası içerisinde 272. satırda olan kısım olması gerekiyor.