» » » » Siteurl Yanında Güvenli Yazısı Çıkmıyor

Siteurl Yanında Güvenli Yazısı Çıkmıyor

Azeri
Azeri Üye 28-08-2018, 00:23
Merhabalar. Ben sitemi yaklaşık 1 aydır 13.0 versiyonuna yükselttim. Admin panelden https fonksiyonunu etkinleştirdim ve gerekli hücrede http yerine https ekleyip kaydettim. Şimdiye kadar siteurl hücresinin yanında Güvenli yazısı gözükmüyor. Onun yerine bildirim işareti var ve üzerine tıklandığında Saldırganlar bu sitede baktığınız resimleri görebilir ve bu resimler üzerinde değişiklikler yaparak sizi kandırabilir diye bir yazı gözüküyor.
Sitede whoonline modülü vardı. Bu modülle online olanları ve onların an itibarile hangi makaleyi okuduğunu veya hangi sayfada olduğunu görmek mümkündü. Modülü kaldırdım. Üzerinden birkaç gün geçti, yinede bir değişiklik yok. Demoda kurduğumda sorunsuz şekilde Güvenli gözüküyordu.
Güvenli modun aktifleşmeme sebepleri ne olabilir?
Yorum yazacak olanlara önceden teşekkürlerimi iletirim.

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
7
AhmetEminDilben 1 Eylül 2018 16:27
SSL sertifikası almanız gerekiyor
0
20
Azeri 1 Eylül 2018 16:05
Sorun Çözülmüştür. Herkese teşekkür ederim. 
+1
20
Azeri 31 Ağustos 2018 21:56
Alıntı: yusufdj
Görselleri yüklediğin sitede https ile başlaması gerek sorun bundanda kaynaklı oluyor.


Merhabalar. Görselleri yüklediğim sitede bir zamanlar http ile verilen linkler şimdi https ile değiştirilmiş durumda. Bunun için sitemde değişince görseller sorunsuz şekilde gözüküyor.
Teker-teker hepisini değişmem gerek.
Teşekkür ederim.
+1
82
yusufdj 31 Ağustos 2018 17:58
Alıntı: Azeri
Alıntı: Evan
Tema dosyanızda bulunan http:// ile başlayan tüm bağlantıları https:// ile değiştirin. Sorununuz çözülecektir.


Merhaba. Yazdığınız üzere tema klasöründeki tüm dosyalarda https yaptım. Durum aynı.
Haber paylaşınca resimleri farklı sunucuya yükleyip siteye linkini ekliyorum. Dün farkettim ki, resim linkleri http ile başlıyor. Bu sorun olabilirmi?
Bunu da belirteyim ki, adminpanelde https güvenli gözüküyor. Birtek sitenin kendisinde Güvenli çıkmıyor.


Görselleri yüklediğin sitede https ile başlaması gerek sorun bundanda kaynaklı oluyor.
0
176
Evan 31 Ağustos 2018 16:11
Alıntı: Azeri
Bunu da belirteyim ki, adminpanelde https güvenli gözüküyor. Birtek sitenin kendisinde Güvenli çıkmıyor.

Bence bu durumu gayet net bir şekilde açıklıyor. Görsellerin bağlantısını da https:// olarak değiştirin.
0
20
Azeri 31 Ağustos 2018 13:27
Alıntı: Evan
Tema dosyanızda bulunan http:// ile başlayan tüm bağlantıları https:// ile değiştirin. Sorununuz çözülecektir.


Merhaba. Yazdığınız üzere tema klasöründeki tüm dosyalarda https yaptım. Durum aynı.
Haber paylaşınca resimleri farklı sunucuya yükleyip siteye linkini ekliyorum. Dün farkettim ki, resim linkleri http ile başlıyor. Bu sorun olabilirmi?
Bunu da belirteyim ki, adminpanelde https güvenli gözüküyor. Birtek sitenin kendisinde Güvenli çıkmıyor.
0
176
Evan 29 Ağustos 2018 23:43
Tema dosyanızda bulunan http:// ile başlayan tüm bağlantıları https:// ile değiştirin. Sorununuz çözülecektir.
0
İSTATİSTİKLER