» » » » Dle Temasının İsmini Öğrenme

Dle Temasının İsmini Öğrenme

x474747
x474747 8-08-2018, 21:04
Bir dle alt yapısı ile yapılan sitenin kullandığı tasarım ismini nsl öğrenebiliriz? Eğer özel olarak birine yaptırılmamışsa acaba bunun yolu var mıdır?

Ençok merak ettiğim warezturkey sitesinin tasarımı acaba ücretli satılan bir tasarım mı yoksa özel olara k birine mi yaptırdılar?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Evan 16 Eylül 2018 04:02
WarezTurkey'in kullandığı üst bar buymuş.
0
x474747 15 Eylül 2018 22:59
Alıntı: Evan
Behavor sekmemesindeki ayarlar ile ilgilidir. Toolu aktif olarak kullanmadığım için sebebi hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim.

Yapımcı ile irtibata geçtim warez sitesinin kullandığı araç kendilerine ait değilmiş farklı bir yerden ya da farklı bir yöntem ile kullandıklarını kendi araçlarının ise bir ziyaretçiye bir kez gösterilip 30 gün boyunca gösterilmiyormuş sebebi ziyaretçiyi rahatsız etmemek içinmiş.
0
Evan 14 Eylül 2018 17:55
Behavor sekmemesindeki ayarlar ile ilgilidir. Toolu aktif olarak kullanmadığım için sebebi hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim.
0
x474747 14 Eylül 2018 17:42
AddThis servisi ile siz de sitenize üst bar ekleyebilirsiniz.

bu serviste dediğimiz kodu oluşturdum siteme ekledim fakat oraya tıklayıp ilgili konuya gittiğimde bir daha bu kod site üstünde çalışmıyor. Başka tarayıcıda da yaptım bir kez linke tıklayıp konuya gidince artık siteyi ne kadar yenilesem de başka sayfalara gitsemde üst tarafta bu bar çalışmıyor görünmüyor acaba nedendir? 
0
Evan 15 Ağustos 2018 02:53
AddThis servisi ile siz de sitenize üst bar ekleyebilirsiniz.
0
x474747 12 Ağustos 2018 12:32
Öncelikle bunu öğrenebilmemiz için istediğiniz sitenin adını yazmalısınız. WarezTurkey'in temasının adı UfoGXcom'dur.

Peki kardeşim bu warez sitesinde yeni tasarım da en üstte duyuru kısmı yapılmış çarpı işareti ile kaldrılabilen kısım. DLE de bu tip duyuru yapmak için neler gerekli modül veya kod nsl yapılıyor?
0
x474747 12 Ağustos 2018 00:41
Çok teşekkür ederim kardeşim  bilgilendirmelerini araştırmaya başlıyorum.

Öncelikle bunu öğrenebilmemiz için istediğiniz sitenin adını yazmalısınız. WarezTurkey'in temasının adı UfoGXcom'dur.

Daha doğrusu burada bahsettiğim WarezTurkey'in eski temasının adıydı kusura bakmayın. Yıllardır bu temayı kullandıkları için aklım oraya gitmiş. Şu anda kullandıkları tema ise DataLife Engine'in eski sürümlerinde kullandıkları yeşil temanın mavi renklerine düzenlenmiş hali. Pisces olarak aratabilir ve çok daha farklı düzenlemelerini bulabilirsiniz. Temaları ararken buradaki adresini kullanmanızı tavsiye ederim.

0
Evan 10 Ağustos 2018 21:05

Daha doğrusu burada bahsettiğim WarezTurkey'in eski temasının adıydı kusura bakmayın. Yıllardır bu temayı kullandıkları için aklım oraya gitmiş. Şu anda kullandıkları tema ise DataLife Engine'in eski sürümlerinde kullandıkları yeşil temanın mavi renklerine düzenlenmiş hali. Pisces olarak aratabilir ve çok daha farklı düzenlemelerini bulabilirsiniz. Temaları ararken buradaki adresini kullanmanızı tavsiye ederim.
0
Evan 10 Ağustos 2018 20:17