» » » » İletişim Formu Ve Host

İletişim Formu Ve Host

sonkan
sonkan 16-07-2018, 14:03
1.) Merhaba iletişim formunda yönetici panelinden soru cevap oluşturduğumda soru gözükmüyor [question]{question}[/question] bu kodu eklediğimde soru gözükmesi lazım ama gözükmüyor iletişimin yönetici sayfası da yok acaba nereden ayarlanıyor Not: kayıt formu sayfasında soru cevap kısmı görünüyor onda bir sıkıntı yok

2.) Dle windows mu, linux sunucular da mı daha verimli çalışıyor
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
sonkan 23 Temmuz 2018 04:54
@KAYA⁠ "İletişim bölümünde soru-cevap sistemini aktif et" Çok teşekkür ederim. kayıt sayfasında vardı iletişimde gösteremiyordum sayende sorunu hallettim

not: şuan için sitem yayımda değil domain adresimi parka almışlar 3 senedir kullanmıyordum 1 hafta içinde parktan çıkacakmış aynı domaini alabilirsem lunix server da kiralıcam daha önce de linux kullandım ama dle nin hangisinde daha verimli çalıştığını merak etmiştim sizlerin yorumları üzerine yine linux kiralıyayım

@Evan⁠ "Unutmayın! Eğer DataLife Engine'in varsayılan mobil temasını kullanıyorsanız aynı değişiklikleri smartphone adlı tema için de gerçekleştirmeniz gerekebilir."

mobil temayı kullanmıcam onun yerine mobil uygulama yaptım entegre edicem tabi tasarım işlerim biterse :)
uygulama haricinde responsive tablet ve telefonlara uygun tasarlıyorum bitirdiğimde fikirleriniz alıcam.. 
0
KAYA 20 Temmuz 2018 23:57
@Evan⁠ Windows olarak bilgim yoktu. Ama dediğin gibi Linux en güzeli sanırım.
0
Evan 20 Temmuz 2018 11:17
@KAYA⁠, Kuruluyor ancak SEO çalışmıyor, uğraşmak gerek.
0
KAYA 20 Temmuz 2018 01:21
Site adresiniz nedir? Soru cevap oluşturdunuz fakat kullanıcı grubu ayarlarından hangi üye grubuna göster dediniz bunu kontrol ettiniz mi? 

Admin Paneli - Tüm Bölümler - Kullanıcı grup yönetimi - (Üye grubu) - düzenle - Captcha

burdan düzenleme yapın. Kayıt sayfasında varsa sistemsel sorun değil izin olaraktır.

Örnek:
İletişim bölümünde soru-cevap sistemini aktif et = Aktif / Kapalı

@Evan DLE Windows Hosting de kurulabilir mi?
0
Evan 18 Temmuz 2018 12:03
DataLife Engine, Linux tabanlı sunucularda daha verimli çalışmaktadır. İletişim formunun bulunduğu sayfayı şu dizini takip ederek bulabilirsiniz: templates/temanız/feedback.tpl.

Unutmayın! Eğer DataLife Engine'in varsayılan mobil temasını kullanıyorsanız aynı değişiklikleri smartphone adlı tema için de gerçekleştirmeniz gerekebilir.