» » » » Sistemden Hiçbir Şekilde Mail Gelmiyor?

Sistemden Hiçbir Şekilde Mail Gelmiyor?

AhmetEminDilben
AhmetEminDilben 13-07-2018, 08:57
Merhabalar,
DLE 13.0 sistemi ile bir internet sitesi üzerinde çalışıyorum. Fakat bir sorun ile karşılaştım. Sitede genişletilmiş kullanıcı kaydı açık, kayıt olan kişilere aktivasyon maili göndermesi gerekiyor fakat hiçbir şekilde göndermiyor. SMTP ve php mail()'i denedim. İkisinden de sonuç alamadım. Mail adresini, sunucuyu, hosting'i akla gelebilecek her şeyi değiştirmeme rağmen hiçbir şekilde bir dönüş alamıyorum. Sadece kayıt sırasındaki aktivasyon maili değil, admin panelinden gönderilen mesajlar, iletişim kısmından gönderilen mesajlar, makale bildirimleri vs. vs. hiçbiri maile düşmüyor. DLE Forum'daki bu konuya benzer tüm içerikleri inceledim fakat onlardan da bir sonuç alamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler

URL:http://blog.btektechnology.com

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
KAYA 20 Temmuz 2018 23:56
@Evan⁠ geçici hosting verebilirim test amaçlı.
0
Evan 20 Temmuz 2018 11:18
@KAYA⁠, Ben de yorum geldiğinde sorun yaşamıyorum. Ancak site için belirlediğim adreste kayıt olmak isteyenlere gönderilecek mailin iletilmediğine dair sürekli hata elektronik postaları geliyor. Ben de kapattım en sonunda. Bir sorun var bu konuda.
0
KAYA 20 Temmuz 2018 01:25
Merhaba,

Gmail hesabı kullanıyorum ve tüm eposta mesajları aktif olarak çalışıyor. Yorum yazan kişinin bile hangi konuya ait olduğu bildirimi mail olarak saniyeler içerisinde yansıyor. Sistemsel yapı değildir. Aynı scripti kullanıyoruz. Sunucu ayarları olarak düzenlenmesi gerekir sanırım. Bu konuda bilgim yok. Fakat Script üzerinden düzenleme yapmanızı tavsiye etmiyorum çünkü sorunsuz kullanıyorum.
0
Evan 18 Temmuz 2018 12:04
Genişletilmiş üyelikte ben de sorun yaşıyorum ve sizin gibi SMTP veya PHP Mail olsa dahi elektronik postayı karşı tarafa iletemiyorum. Diğer elektronik postalarda herhangi bir sorun bulunmuyor. Bunun sebebini ben de araştırdım ancak bir çözüme ulaşamadım maalesef.