» » » » Oyun Satışı İçin Site Önerileri

Oyun Satışı İçin Site Önerileri

oZZo
oZZo 29-06-2018, 22:44
Arkadaşlar Merhaba ben website oluşturmak hakkında hiçbir şey bilmiyorum sadece wordpress birazcıkta dle biliyorum ben rus bir arkadaşımdan oyun hesapları aldım ucuza hepsi çalışıyor daha sonra ben bunları bir sitede satabileceğimi düşündüm ssl sertifikalı hosting + domain aldım ama site yazmayı bilmediğim için dle kullanarak ana sayfada kare şeklinde yazılarımın çıkmasını istiyorum böyle foto olucak altında 15 tl yazıcak tıklanınca benim yazıma atıcak alttada ininal barkodumu yazıcam ve bana skype icq veya whatssaptan ödeme bildirimleri yapıcaklar bende onaylicam
sorunum hangi tema kullanmalıyım nasıl yazılarımı ana sayfada film sitelerinde olur gibi gösterebilirim ve hangi cms ullanmalıyım yardım edenlere çok teşekkür ediyorum...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
TeaM 30 Haziran 2018 22:07
Merhaba,
P.M den skype adresinizi verirseniz yardimci olmak isterim.
Mc hesap satis sitem varda.
3 779
MaRZoCHi 30 Haziran 2018 13:24
Merhaba, tavsiyem fazla uğraşmamak için yüklü olarak gelen temalardan birini kullanarak bu işi yapmanız. Fotoğraf her içerikte farklı olacaksa bir ilave alan açılabilir, aynı şekilde fiyat için de.. Diğer bilgiler sabit olacak anladığım kadarıyla. Onlar için de .tpl dosyalarına ekleme yapılır.

--------------------