» » » » Headers, Full Ev Short Story İmg

Headers, Full Ev Short Story İmg

Mtemizce
Mtemizce 3-06-2018, 15:39
Merhaba,

Uzun bir süre sonra tekrar incik boncuk konu açıyorum, araştırma yaptım belki vardır yeterli arama sağlayamadım şimdiden özür dilerim.

Öncelikle muhteşem headers ile konuya başlamak istiyorum. Çok basit bir yöntemi vardır bulamadım. Main.tpl dosyasında {headers} ekliyoruz hepimizin malumu, peki site kaynak kodlarına baktığımızda bu headers in getirdiği meta verileri nasıl gizleriz? aşağıda resmi yer almaktadır kaynaktaki halinin.
Sayfa kaynağında headers bilgileri:

Son olarak. Fullstory.tpl dosyasında ben Tanıtım metnini de eklemek istiyorum ki, {short-story} ekleyince dosyaya geliyor fakat ben poster niyetine tanıtım metni kısmına eklediğim resmi kullanıyorum dolayısıyla aşağıda resimde kırmızı alanda göreceğiniz üzere shortstory ekleyince tanıtım metni kısmına eklediğim resimde hem poster kısmında (kırmızılı alanın solundaki resim) hemde sağdaki tanıtım metni kısmında resim çıkıyor.

Kısaca ben konu eklerken yüklediğim resmin konu içerisinde değil sadece belirlediğim yerde (poster alanında vs) çıkmasını istiyorsam ne yapmam gerekebilir? Jquery ile class seçtirip gizleyebiliyorum ama bunun için bi smarty kod varsa (Örn: [Fullstory_notimg] gibi) {short-story} eklediğim yerde resmi gizleyebilirim. Poster ilave alanını ekleyince açılan bu şablonum olduğu için tanıtım metninde resim ekleyerek image-1 seçtirip poster belirtiyorum. yoksa bunun olmayacağını söylüyorsanız alternatifim 2. bir poster ilave alanı olacak zaten ki o zaman tanıtım metnini yine fullstory içerisinde eklenen resim görüneceği için kullanamam. bunlar olmasa nasıl bir yöntem seçmem gerekebilir (ilave alan kullanmadan).

Mesela sadece içine girilen konuya ait kıs metni görüntüleyebileceğimiz bir smarty kod veya yöntem var mı? (short-story hariç)
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 5 Haziran 2018 15:27
Eğer story kısımlarında resimlerin gözükmesini istemezseniz komple stillendirmeyi kaldırarak göstermeniz gerekecek. Yani limit tagı kullanıldığında sistem tüm stilleri resimleri siliyor, içerik düz yazıya dönüştürülüyor.
Eğer stiller önemli ise eklediğiniz içerikte, bunun için ekstra düzenleme gerekir.

--------------------