» » » » Dosya Upload İzin Verilen Dosyalar

Dosya Upload İzin Verilen Dosyalar

Stack
Stack 14-09-2014, 09:00
Dosya Upload İzin Verilen Dosyalar

Arkadaşlar Örneğin Bir *.torrent dosyası eklemeye calıştığımda böyle bir hata alıyorum.
buna nasıl izin verebilir veya bunun nasıl alt yapısını yapabilirim.?

Örneğin "ASD.torrent" dosyası yükliyeceğim. ve böyle bir hata veriyor buna nasıl izin verebilirim?
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Stack 19 Eylül 2014 15:37
Sadece Modifiye Yaptığım, Basit Modül Kurulumu vs. sıkıntı olacağını sanmıyorum

derdim büyük php coder bi arkadaş bulmam gerekli. şuanki sorunum
fuctions.php yi değiştirmiştim orjinali ile download ediyor ama sayfa geçişlerinde cookie sorunu yaşıyorum ve eski functions u mecburen ekledim downloand attacment calışmıyor Manuel olarak yapıcam herhalde sistemi yapacak bişi yok :) cookie yi tercih ederim.

1 aylık emeğim var bu Çalışmada Full Js ağırlıklı ve her tarayıcıda denedim sıkıntı yok
tek bu ufak problemlerim var (PHP) işini bilen için direk cözülebilecek bi durum ileride hallederiz artıkın.
3 779
MaRZoCHi 18 Eylül 2014 22:54
@Stack, halletmenize sevindim. Localde deneyip siteye atmak yerine direk sitede deneme yapıp tamamlarsanız daha iyi olur. Local ile host ayarları birbirini tutmuyor. + Biri windows diğeri Linux bazen farklılıklar çıkabiliyor.

--------------------
0
Stack 18 Eylül 2014 21:53
Hocam Sorunu Hallettim. Nasıl Dersen Eğer.
Orjinal Fuction.php ve download php'yi tekrardan yükledim orjinalleri ile değiştirdim.

Kurulu Olan Modüllerimi Komple Deneyip Sitede Herhangi bi Problem oluşturmaz ise devam.
Tekrar ilgilendiğin için teşekkür ediyorum :D
3 779
MaRZoCHi 18 Eylül 2014 19:11
@Stack, Hayır dikkat etmemişim. Peki kolay gelsin. Önemli değil :)

--------------------
0
Stack 18 Eylül 2014 18:47
Hocam C:\AppServ\ kodların arasında yazmakta bakmış görmüşsünüzdür sanmıştım.
Normal bir Sunucuda Halen Deneme imkanım Olmadı. Bunu Deneyip Bu Başlık Altına Yorum Olarak Yazıcam.

Eğerki Çok Uğraştırdıysam Kusuruma Bakmayın :)
3 779
MaRZoCHi 18 Eylül 2014 13:42
@Stack, eğer bunu başta belirtseydiniz bu kadar uğraşmaya gerek kalmazdı. Appserv ayarlarından kaynaklı bir durum.

--------------------
0
Stack 18 Eylül 2014 11:12
Localhost Olarak Kullanıyorum APPSERV blaster adlı temayı editliyorum.
bir host bulursam subdomain olarak link vericem hocam
3 779
MaRZoCHi 16 Eylül 2014 16:53
@Stack, site adresiniz nedir? Ayrıca sitenizde sizinle aynı hatayı alan başkaları var mı?

--------------------
0
Stack 16 Eylül 2014 16:33
http://i.hizliresim.com/Wr4m38.png
http://i.hizliresim.com/PEpmjO.png

Sistem Gereksinimleri Özetleri bu Yönde Hocam.
Kesin Olarak Problem Sunucudamıdır. Yoksa Kodlarda bi Problem Olabilirmi?
3 779
MaRZoCHi 16 Eylül 2014 10:48
@Stack, ilk olarak verdiği hata değil, uyarıdır. Sadece header bilgisini değiştiremediği için uyarı veriyor.
Sunucunuzun output_buffering, ya da dle'nin sadece install.php dosyasını sitenize atarak sistem gereksinimlerini inceleyin.

Eğer her dosyada aynı sorun var ise, üstteki mesaja dayanarak sorunun sunucu ile olduğunu söyleyebilirim.

--------------------
0
Stack 16 Eylül 2014 02:06
Hocam, zip,rar,torrent tüm dosya indirmelerinde aynı hata ile karşılaşmaktayım. şimdi denedim.
0
Stack 16 Eylül 2014 01:53
@mrt806 Yardımın için Teşekkürler.

@MaRZoCHi
Hocam, dediğini yaptım fakat olmadı okuduğu şeyi komple sana kode tagları içinde paylaşayım içerisinde download.class da bulunan hatalarıda söylüyor herhalde.

Örnek Bir Torrent Dosyası Upload Edip indirmeyi denediğimde Text olarak ekranda şunlar yazmakta

Sistem: 10.2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 68 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 71 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 72 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 73 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 74 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 75 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 76 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 77 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 79 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 88 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\engine\modules\functions.php:1) in C:\AppServ\www\engine\classes\download.class.php on line 92
3 779
MaRZoCHi 15 Eylül 2014 12:52
@Stackk, Muhtemelen MIME type tanımlı olmadığı için text olarak algılıyordur.
Bende aynı sorun olmadığı için olup olmadığı hakkında kesin birşey diyemeyeceğim. Fakat deneyip sonuçları bildirimeniz halinde inceleyebiliriz.

Aç : engine/classes/download.class.php
Bul :
if( $type == "zip" ) $this->properties['type'] = "application/zip";

Altına ekle :
if( $type == "torrent" ) $this->properties['type'] = "application/x-bittorrent";

--------------------
0
mrt806 15 Eylül 2014 10:49
@Stackk, kardeşim ne yazık ki hiç başıma gelmedi ama sana tavsiyem torrent dosyalarını rarlayarak yüklemen ve dosyanın içine de bir not defteri dosyasına site adın, dosya adın filan gibi bilgileri girmen olacak genelde indirdiğim sitelerde böyle yapıyorlar. rarlı olarak dene yine hata alıyorsan bilgi sahibi bir arkadaş elbette daha ayrıntılı bilgi verecektir.
0
Stackk 15 Eylül 2014 05:24
yahu. mert806 hocam hiç araştırmadan atlıyoruz ortalığa.
ben yine diyorum Engine Kısmından Editlenecek Bişiler Vardır.
Deniyecem Olup Olmadığı Hakkında Bilgi Veririm Yardım için Teşekkürler.

Hocam Oldu Teşekkürler. Ama Yine Bir Sorunum Var Yardımlarını Bekliyorum.

Şuanki Sorunum

bir Konuya Attacment Dosya Eklediğimde Engine/download.php'id=2 gibisinden bi adrese yönlendiriyor.

ve o adres acıldıktan sonra
o dosyayı bilgisayar'a indirmiyor'da Sanki dosyayı text okur gibi karşıma cıkartıyor
not defteriyle bu dosyayı acmış gibi diyelim.

bunu nasıl cözerim bi bilgin varmı acaba?
0
mrt806 14 Eylül 2014 13:23
kardeşim admin paneline gir oradan kullanıcı grubu yönetimine gir ve yetki vermek istediğin grubun sağında yeralan kısından düzenleyi seç açılan sayfada konu sekmesine tıkla ve altta yeralan

Dosya Uzantıları:

kısmına eklemek istediğin uzantıları ekle diğerlerini örnek alarak onlara göre ekleyebilirsin.