» » » » Login Linkleri Sorunu

Login Linkleri Sorunu

yusufdj
yusufdj 9-05-2018, 19:15
Merhabalar, siteme giriş yaptıktan sonra kullanıcı panelindeki linklerim çalışmıyor kontrol ettim ters giden bir şey yok ama yinede sorunu bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen

Login tplde bir sorun göremedim buda login.tpl:
[admin-link]<a style="border-top-left-radius: 0;border-top-right-radius: 0;" class="list-group-item list-group-item-action" href="{admin-link}" target="_blank"><span class="icn2 icon-energy gp2" style="font-weight: bold;text-shadow: none;"></span> Admin Paneli</a>[/admin-link]
<a class="list-group-item list-group-item-action" href="{pm-link}"><span class="icn2 icon-envelope gp2" style="font-weight: bold;text-shadow: none;"></span> Özel Mesajlar <span style="font-size: 11px;" >({new-pm} | {all-pm})</span></a>
<a class="list-group-item list-group-item-action" href="{favorites-link}"><span class="icn2 icon-pin gp2" style="font-weight: bold;text-shadow: none;"></span> Favorilerim <span style="font-size: 11px;" >({favorite-count})</span></a>
<a class="list-group-item list-group-item-action" href="{profile-link}"><span class="icn2 icon-user gp2" style="font-weight: bold;text-shadow: none;"></span> Profilim </a>
<a class="list-group-item list-group-item-action" href="{addnews-link}"><span class="icn2 icon-note gp2" style="font-weight: bold;text-shadow: none;"></span> <font color=red><b>Konu Ekle</b></font></a>
<a class="list-group-item list-group-item-action" href="{logout-link}" style="color: #737996;"><span class="icn2 icon-close gp2" style="font-weight: bold;text-shadow: none;"></span> Çıkış Yap</a>

Sitem: 

https://programindir.vip

Giriş yapıp bakmanız için üyelik bilgisi:
Kullanıcı adı: Test
Şifre: 123456

URL:https://programindir.vip/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
yusufdj 12 Mayıs 2018 13:02
sorunu hallettim dostlar sidebarda tpl yi göstermek için yazdığım kodu { login } olarak değiştirdim düzeldi.