» » » » İlave Alana Resim Yükleme Sorunu

İlave Alana Resim Yükleme Sorunu

Sembolbu
Sembolbu 26-02-2018, 15:50
forumda araştırdım fakat alakalı bir konu bulamadım. oluşturduğum resim ilave alanına resim yüklerken resimdeki hata oluyor. sadece 'hata oluştu' uyarısı var başka bir açıklama yok. uploads klasörüne "777" izinlerinide verdim dosya boyutu ayarlarını vs yaptım anca sorun düzelmedi...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 27 Şubat 2018 22:57
@Sembolbu⁠ sunucudan php'nin exif_read_data özelliği aktifleştirilmeli. Host sağlayıcınız ile görüşün.

--------------------
0
Sembolbu 27 Şubat 2018 20:12
Alıntı: Gokay
Sorunu düzeltmek için, admin panelinde sistem ayarları / güvenlik ayarlarında. aşağıdaki resimdeki gibi giriş güvenlik seviyesini normal olarak belirleyin..

güvenlik 

bu şekilde yaptım ama bir işe yaramadı ayrıca png formatlı resimlerde böyle bir hata yok sadece jpg resimlerde yapıyor birde resim yüklenirken hata veriyor ancak ftp den baktığımda uploads klasöründe yüklemeye çalıştığım resim var baya enteresan D: D:

Alıntı: MaRZoCHi
Sorunu görebilmek için tarayıcının F12 ile geliştirici seçeneklerini açıp, Network kısmından sorguyu ve dönen yanıtı incelemek gerekli.
Ayrıca engine/ajax veya ana dizindeki error_log a da bakılmalı.
Chmod / Chown haricinde bir problem varsa bunlardan belli olur.

mehmet hocam dönen yanıt ve hata aşağıdaki sanırım dediğiniz yerden baktım.

Fatal error: Call to undefined function exif_read_data() in /home/serialimhaorg/public_html/engine/classes/thumb.class.php on line 35

0
Gokay 27 Şubat 2018 19:15
Sorunu düzeltmek için, admin panelinde sistem ayarları / güvenlik ayarlarında. aşağıdaki resimdeki gibi giriş güvenlik seviyesini normal olarak belirleyin..

güvenlik
3 779
MaRZoCHi 27 Şubat 2018 18:55
Sorunu görebilmek için tarayıcının F12 ile geliştirici seçeneklerini açıp, Network kısmından sorguyu ve dönen yanıtı incelemek gerekli.
Ayrıca engine/ajax veya ana dizindeki error_log a da bakılmalı.
Chmod / Chown haricinde bir problem varsa bunlardan belli olur.

--------------------