» » » » Link koruma bölümü nasıl yaparız?

Link koruma bölümü nasıl yaparız?

serdal
serdal 30-03-2017, 14:42

arkadaşlar resimlerde gördünüz gibi ayrı bir link bölümü yapmış site sahibi ilk önce recapctha ile giriş var sonra link bölümü açılıyor bende aynısını siteme koymak istiyorum nasıl yaparım bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
serdal 7 Nisan 2017 21:37
ayrı sayfada açmak için başka modülde gerekiyor anladığım kadarıyla cotent protector ile 100 tl shopta olmadığı halde bulabilirsin ozaman diğer modülü değilmi
3 779
MaRZoCHi 2 Nisan 2017 22:54
Modül dediğim gibi shopta yok. Download modülü ile aynı yapıda, ilave alana girilmiş linkleri ayrı sayfada göstermeye yarıyor. Content protector entegresi ile attığınız sitedeki gibi oluyor.

@Reborn, Download modülü eklentiler için istenilen yapıya uygun değil o.

--------------------
0
Reborn 2 Nisan 2017 19:40
Onun yerine download modülü daha iyi olmazmı. Hem reklam yerleştirip gelir'de elde edersiniz.
https://shop.dle.net.tr/ucretli-modul/500-dle-ayri-sayfada-indirme-modulu.html
0
serdal 2 Nisan 2017 15:15
ayrı sayfa derken; ben yukarıda resimlerdeki gibi olsun istiyorum hangisi onun için gerekliyse o modülün linkini verirmisin MaRZoCHi bakayım
3 779
MaRZoCHi 2 Nisan 2017 12:37
Sadece konu içinde koruma isterseniz: https://shop.dle.net.tr/ucretli-modul/1250-dle-content-proctector-icerik-koruma-

recaptcha.html
Hem ayrı sayfa hem de bu koruma olsun isterseniz o da ayrı bir modül ve shop bölümünde yok, fiyat olarak o da 50 TL. Yani toplam 100 TL

--------------------
3 779
MaRZoCHi 1 Nisan 2017 16:21
@serdal, gerçekten bilen yok mu derken? "Yorum yazılmaması" = "Bilinmiyor" demek değildir. Bu tarz yorumların yasak olduğu sanırım bir yerlerde yazıyor..

Resimleri güncelleyiniz. Aksi halde konuyu sileceğim. Bana PM olarak gönderebilirsiniz.

--------------------
0
mrtk34 31 Mart 2017 16:03
Resimler sende gerçekten görüntüleniyor mu ? Resimler yok :)
0
serdal 31 Mart 2017 12:45
gerçekten bilen yokmu?