» » » » Ana ve Alt Kategoride yayınlanan makalelerde Url Sorunu

Ana ve Alt Kategoride yayınlanan makalelerde Url Sorunu

mehmetkalyci
mehmetkalyci 12-03-2017, 17:20
Merhabalar, benim şöyle bir sorunum var. Siteye bir makale ekliyorum ve kategori olarak da ana ve onun alt kategorisini seçiyorum. Örn; hem Fransa ana kategorisinde hem de Paris alt kategorisinde paylaşıyorum bu makaleyi. Ancak Paris kategorisinden makaleye tıkladığımda, url Paris kategorisine göre oluşturulmuyor, Fransa kategorisine göre oluşturuluyor. Yani sadece ana kategorinin linkini alıyor. Url leri hem ana kategori hem de alt kategoriye göre oluşmasını nasıl ayarlayabiliriz?
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 6 Şubat 2018 00:37
Tarih Ayarlı Konu Gösterimi, konusunda yazdığım son mesajda kullanacağın kod var. Bu kateogri ise bunu göster... mantığında.

--------------------
0
kralceco 6 Şubat 2018 00:21
@MaRZoCHi, bende bunu nasil yapabilirim.

Site.com/filmler kategorisine girdigimde

Uste Yerli Filmler ve Yabanci Filmler alt kategorilerini nasil gosterebilirim
3 779
MaRZoCHi 13 Nisan 2017 13:21
Fonksiyon işlevi zaten bu şekilde. URL ve kategori yapınızı yazarsanız inceleyebilirim.

--------------------
0
mehmetkalyci 21 Mart 2017 01:09
@MaRZoCHi, Evet 2. seo stilini kullanıyorum. Nasıl bir değişiklik yapılabilir? Ya da yapılabilir mi?
3 779
MaRZoCHi 19 Mart 2017 23:41
engine/modules/functions.php deki get_url fonksiyonu bu işlemi yapıyor. Eğer seo stili 2 ise. Tüm kategorileri peş peşe ekliyor. Sorun varsa tekrar belirtiniz.

--------------------
0
Maccy 18 Mart 2017 17:41
Sorunu tam olarak anlayamadım ama dediğiniz ayalardan Stil 2 yapınca oluyor gibi hatam varsa affedin :)