Arama sorunu

surikata
surikata 7-02-2017, 05:50
Sitede arama yapınca 2. ,3., 4. sayfalara tıklanılmıyor.daha önceki sürümlerdede bunu yaşıyordum yeni sürüme geçtiğimde 1-2 gün kadar aramalar düzgün çalışıyor sonra sorun tekrarlamaya başlıyor default temalarda da sorun aynı.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

URL:http://yelpaze.org

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
surikata 12 Mart 2017 15:44
Modül son sürümle uyumlu kurdum artık
0
0
Reborn 12 Mart 2017 12:46
Modulu hemen kurmasaydın keşke. Bir kaç gün bekleyip test etseydin iyi olurdu. Ayrıca modul sorun sürümle uyumlumu ki?
0
0
surikata 12 Mart 2017 11:53
sürüm yükselttim tek Feedback Messages v1.3 modülü kurdum şimdilik bir sorun yok beklemedeyim
0
0
surikata 12 Mart 2017 10:44
@Reborn, saolasın bende zaten çözüm bulamayınca 20 yapmıştım.Şimdi bugün yada yarın 11.2 ye geçiş yapıcam bir de o sürümü deniyecem bakalım çözüm olacak mı?
0
0
Reborn 12 Mart 2017 00:37
Merhaba. Google'da arama yaparken aklıma bir şey geldi. Google arama sonuçları sayfa başı 10 adet başlıkta listeleniyor.

Gelelim biz limitli içerik ve kullanıcıya sahip sitelere. Arama sonuçlarında diğer sayfalarda gezmeye gerek kalmadan "Arama sonuçları" listesini uzatırsınız olur biter. Sitedeki arızaya çözüm bulana dek bu ayar rahat rahat iş görür.

Bunun için Admin Panel > Sistem Ayarları > Makale Ayarları >
Arama Sonuçlarında Arama Başına Makale Sayısı: 10

10 değerini 20 yapmanız kafi gelir zaten benzer içerikte anca bu kadar listelenir, tercihinize göre rakamı yükseltebilirsiniz'de. Kolay gelsin.
0
0
Reborn 11 Mart 2017 09:47
Eklediğiniz içerik sayısı 1970, büyük bi rakam. Daha az içerik olsa hemen sil baştan temiz bi kurulum yapın derdim. Mümkün değil gibi gözüküyor. Denenecek çok yöntem var fakat zaman ve sabır istiyor... Ben olsam aynı veri tabanı ve scripti Local'de yada başka sunucuda denerdim.
0
0
surikata 11 Mart 2017 04:04
@Reborn, dediklerini yaptım düzelmiyor
0
0
Reborn 10 Mart 2017 09:24
Bir kaç fikrim var, daha önce yaptığınız ayarlarla alakalı olabilir.
Admin panelinizden Veritabanı ayarlarını değiştirdinizmi? gzip etkileştir vs..

Yine Genel Ayarlar » Veritabanı Ayarları kısmında sitenin sunucu yükünü azaltmak için ayarları değiştirdiyseniz eski haline getirip deneyin.

önbelleği temizleyin.
phpMyadmin'le girip veritabanınız için tüm tabloları seçerek onar deyin, sonrasında yine tüm tabloları seçip optimize edin. Aklıma gelenler bunlar. Faydalı olabilir.
0
0
surikata 10 Mart 2017 04:32
Feedback Messages v1.3 modülü kurulu, eklenti yok hatırladığım kadarı ile
0
3 753
MaRZoCHi 8 Mart 2017 10:53
Herhangi bir eklenti/modül kullanıyor musunuz? Onunla ilgili olabilir.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER