» » » » Başvurunun maile gönderilmesi

Başvurunun maile gönderilmesi

FGFC820
FGFC820 9-01-2017, 03:20
Selamlar herkese. Benim bir sorunum var. Belirttiğim adrese girdiğinizde eklenmiş staj(iş ilanları) programlarının haberlerini göreceksiniz. Herhangi birine girdiğinizde haberin tamamını okudunuz ve iş ilanına baş vurmak istediğiniz de orada birşey ilaave etmem gerekiyor. Mesela ben şöyle birşey düşünüyorum kayıt olduğumuz zaman karşımıza çıkan forum gibi bir sayfa. İlanın hemen altında Baş vur buttonu olucak ve tıklandığında bu forum karşımıza çıkıcak. Forumu doldurup "başvuruyu gönder" dediğimizde doldurulan form misal için info@acom.az mail adresine gitmesi lazım. Bunu nasıl yapabilirim?

URL:http://acom.az/staj/

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
FGFC820 17 Şubat 2017 12:20
Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. Çözümü biraz farklı yolla çözdüm. Burdan indirmiş olduğum ticket system modülü ile.
0
Cryt3r 13 Ocak 2017 23:36
Eklenti veya Modül kullanmak istemezsen, birazda HTML bilgin varsa SMTP Mail gönderen bir script vere bilirim sana. DLE 11.2 kullandığım için kendi SMTP ayarlarında hatalar var. Ben bu modül ile istediğim şekilde mail formu yapa biliyorum. İlgilenirsen PM at göndereyim scripti.
0
nitrozen 13 Ocak 2017 01:19
UniForm Dle Modülünü kullanabilirsin istediğin her şekle girer ister başvuru formu yap ister iletişim formu
0
FGFC820 12 Ocak 2017 18:09
Kimsenin bir fikri yok mu bu konuda?