» » » » WordPress tabanlı bir sitenin yazılarını aktarmak

WordPress tabanlı bir sitenin yazılarını aktarmak

Emre
Emre 30-12-2016, 10:20
Merhaba; WordPress tabanlı bir sitenin sadece yazılarını DLE ye aktarma gibi bir şansım var mı? (Ücretsiz) Sitenizde yaptığım arama sonuçlarını denedim fakat olumsuz yanıt aldım.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Emre 6 Ocak 2017 21:40
@MaRZoCHi, şuan böyle bir hata alıyorum.

Son Rss Haberler Alımı, Yeni Rss Haberlerini buradan Alma.

RSS adresim ve/ya ayarlarımda sorun yok. Bu ayarları değiştirmeden önce 288 tane resmi başarılı bir şekilde aktardım. Şimdi neden böyle yapıyor onu anlayamadım.
0
Emre 6 Ocak 2017 16:06
@MaRZoCHi, Biliyorum sıkıldın farkındayım :) Bunu yapmam gerekiyor. Dediğin gibi RSS ayarını 10 'a ayarladım. 10-10 çekip duruyorum. Fakat bazı bölümlerde 403 hatası veriyor. Bunu nasıl çözerim?
3 779
MaRZoCHi 5 Ocak 2017 18:12
127 alıp, ilk 127 yi silin veya onayı kaldırın.. RSS gözükmeyecek şekilde ayarlayın.

--------------------
0
Emre 5 Ocak 2017 15:28
@MaRZoCHi, Sanırım sorunumu hallettim. RSS 'de gösterilecek "127" sınırını nasıl kaldırabilirim? Şuan yaklaşık 479 tane yazım var. Ben hepsini bir almak istiyorum.
0
Emre 5 Ocak 2017 15:08
@MaRZoCHi, RSS yi içeriği tam göster olarak ayarlamıştım zaten. İçeriği DLE ye sadece yazıların başlıklarını alarak yapıyor. Yani içeriği kontrol ettiğimde yazılar çıkmıyor. İçerik bomboş olarak çıkıyor.
0
aymobicom 5 Ocak 2017 05:41
Usta ben siteyi simdi kuruyorum bana yardimci olurmusun nasil yapilir ?
3 779
MaRZoCHi 4 Ocak 2017 17:34
WP de RSS nin içerik olarak herşeyi gösterecek şekilde ayarlanmalı. Kullanmadığım için bilmiyorum nasıl olacağını. Ayarı yaptıktan sonra RSS adresini tarayıcınızdan kontrol edebilirsiniz. Sonrasında DLE çekmiyorsa bakabilirim.

--------------------
0
aymobicom 4 Ocak 2017 16:11
banada lazim nasil yapa bilirim wordpress tabanlı bir siteden haberleri dle tabanli siteye nasil aktarma bilirim ?
0
Emre 1 Ocak 2017 16:09
@MaRZoCHi, bir kaç uğraşma ile nasıl yapılacağını öğrendim. Fakat şöyle bir sorunum var. WordPress tabanlı sitem de yaklaşık 500 tane yazı bulunmakta. Bu yazıları tamamen almak istiyorum ve alıyor da. Yalnız azıların sadece BAŞLIKLARINI alıyor. İçeriği bomboş? Bunu nasıl düzeltebilirim?
0
Emre 1 Ocak 2017 10:14
@MaRZoCHi, Kendi sitemdeki RSS 'den Localhost üzerinden çekebilir miyim?
3 779
MaRZoCHi 1 Ocak 2017 10:00
İçerikler sadece yazı ve resimlerden(uzak sunucu) oluşuyorsa, DLE nin RSS özelliği ile içerik aktarılabilir. Gerekli ayarlamaları WP de yapmak lazım. RSS de tüm içeriği verecek şekilde..

--------------------