» » » » Sitemi yeni aktif etdim ama google index almıyor

Sitemi yeni aktif etdim ama google index almıyor

tabriz
tabriz 25-12-2016, 18:40
Merhaba arkadaslar. Ben 2015-e kadar 2 yil kadariyla Missis.az sitesini yonetiyordum ama bazi sorunlar nedeniyle kapattik siteyi ve 3-4 gun once siteyi yeniden aktif etdim dle 11.0 surumu ile ve sanirim google siteyi indexlemiyor. Keywords listesin ne aratsam site kesinlikle cikmiyor.. Bununla ilgili yardim etmeniz istiyorum. Yani sorun ne ola bilir ne yapa biliriz siteyi google indexlemesi icin ve ya siteyi kurarken her hangi bi hataya yaptimmi engelleme varmi google uzerinden. Cunki hic bir arama sitelerinde cikmiyor yalniz ismini yazdiktan sonra tam olaraq missis az ve ya missis.az yazdikda cikiyor. Lutfen ilgilene bilirmisiniz. Tesekkurler.

URL:http://missis.az

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Özkan 3 Ocak 2017 22:48
Merhaba @tabriz
- Arkadaşım 4-5 yıllık sağlık sitem var. Ben sitelerimi senin kapattığın gibi kapatmadım. Hep yayındaydı! Fakat senin şuanki yaşamakta olduğun durumu bende bazı konularda yaşıyorum. Konularımın çoğu index almış olduğu halde aramalarda çıkmıyor. Sonra derin bir araştırma yaptım ve anladım ki iddialı kelimeler olarak tabir ettiğimiz kelimelerde, google arama sonuçlarında yükselmek artık çok zor. Fakat Google amca konularında muhakkak bir kaçını arama sonuçlarında yer vermiştir. Sana tavsiyem arkadaşların dediğini yap! Site içi seo yap. Ayrıca benimde önerim Site dışı seo çalışmasıda yaptır.
Kolay Gelsin!
0
tabriz 1 Ocak 2017 16:11
@Mtemizce, @mrt806,

Cok sag olun tesekkur ederim. Yine de seo ile ilgili biseyler yapmaya calisirim ama hayla Analytics uzerinden gunluk sadece 12-15 giris falan oluyor :(
0
Mtemizce 26 Aralık 2016 20:04
Google index robotlarının algoritmalarını sürekli değiştiriyor. Malum iş paraya döndüğü için sıralamalarda para harcamadan üst sıralarda yer almak için tonlarca uğraş gerekiyor. Meta tag, sitemaps, backlink, feed vs. vs. Ayrıca google senin google webmaster tool da hesabın var ise ve bu hesbın google'a göre kıymetli ise (yıl, indexler, eşsiz kelimeler, meta tag vs) daha yeni açtığın bir siteyi 1 saate bile index attırabiliyor.

Google politikası bu kardeşim. Ama bildiğim kadarıyla maks 2 haftaya index görünmeye başlar. Seo konularına ağırlık ver. Seo sadece adres çubuğunda konu ismi yazması değildir. Araştırma yaparsan nedemek istediğimi ve seo nun koca bir deniz olduğunu anlayacaksın.

Bol şanslar.
0
mrt806 26 Aralık 2016 19:42
kardeşim bildiğim kadarıyla sitenin aramalarda çıkması baya zaman alır. şöyle bir örnek verecek olursam binlerce film sitesi var ama sen bi filmi aratınca 300 500 site tahmini olarak anca çıkar gerisi çıkmaz siten indexleniyor google gir ve arama kısmına site:missis.az yaz sitenin alınan indexleri çıkar karşına